söndag 9 oktober 2011

"Möbleringen" var problemet för de ängsliga politikerna i Agenda.


Jimmie Åkesson, SD, framstod som en riktigt gammal hederlig gråsosse, med sitt hjärta hos svenska folket.
Det beundrar jag honom för.
Politik är att vilja.
De andra politikerna lever i en annan värld.
Väldigt långt från oss människor.

Jan Björklund stolt: Varje morgon stiger 600 000 svenskar med invandrarbakgrund upp och går till sina arbeten, och bär vårt samhälle på sina axlar.
Bra!
Min fråga: Hur många svenskar med invandrarbakgrund stiger inte upp och går till ett arbete?

Den aggressiva Åsa Romson, MP, flyttade sin talarstol från Åkesson som vore han pestsmittad.
Vilken liten människa.

Annie Lööf, är hon Livets Ord eller ....

76% av svenska folket saknade inte S och V i debatten.
S och V.....?
Gäsp.
Vilka är dom?

aftonbladet expressen SvD DN

3 kommentarer:

  1. Första gång sedan drygt ett år tillbaka,tittade jag i kväll på "vår" svenska STATS-TV..
    Nyfiken hur Jimmie skulle klara sig mot minoritetsregeringen,plus deras femte hjul i form av MP.
    Min uppfattning blev att Sverige idag helt
    saknar styre..Reinfeldt tycktes försöka gömma sig bak pulpeten,hans tre närmaste marionetter tycktes alla mer eller mindre stå "ONSIDE" och snällt instämma med sin Fuhrer...
    Den som i motsats till SD,fick SVT`s nick att svara för merparten av "debattiden" var MP`s språkrör.Därför kunde hon också föra fram deras gamla ideer,och bla-bla-bla..(alltså inget nytt från den fronten)
    Facit av det hela enl.min mening var,att man inte saknade sossar och kommunister,tvärtom slapp man en massa socialistiska pekfingrar..Men även Jimmies lugna uppträdande och klara linje för SD,var en behållning.
    Men att tala om debatt var lika pretentiöst,som de två vinklande s.k experternas sammanfattning..Dessa två tycktes inhyrda,enbart för att kasta smuts och vilseleda dem som orkade titta fram till programmets slut.

    SvaraRadera
  2. Nu är inte jag psykiatriker eller ens utbildad psykolog men Rheinfeldts utfall i slutet mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna får mig att börja ifrågasätta hans mentala hälsa och regeringsfäighet. När lilla fru Lööf började att tala om invandrings fördelar började jag fundera om hon rökt på eller om godhetsberoendet är ett afrodisiakum?

    När det gäller efterkommentarerna så tycker jag att Stig-Björn Ljunggren verkade mest saklig medan Per Wirtén hade ett mycket märkligt kroppsspråk. Men han är väl PK-nissarnas grå eminens som medverkar i Dagens arena, Expressen och Sydsvenskan?

    SvaraRadera
  3. Vi är helt överens, killar.
    Om reinfeldts hälsostatus, det finns definitivt anledning till oro för socialmoderaterna, hans beteende ser förunderligt ofriskt ut. Frågan är om han orkar hålla ihop till valet. De tre nickedockrna kommer att förfäras när de ser reprisen; -"Hjälp, jag har förlorat mitt liv, min vilja, min åsikt, min röst, min styrka, min passion till fredrik reinfeldt, och blivit en lam mask!"
    Om Annie Lööf inte är Livets Ord, eller hade rökt på, vad är hon då? Nån man skruvar upp i ryggen, som går till batterit är slut.
    Hjälp!

    SvaraRadera