torsdag 13 oktober 2011

Men...... Jämtin?!? Bevare mig, då får vi bara en till Annie Lööf.



Nu är det Jämtin som styr i S.
aftonbladet
HJÄÄÄÄLP. Liksom.

9 kommentarer:

  1. Carina:
    Kan bara instämma i allt du skriver...Men det är sådana ämnen,att man inte har mycket att tillägga i en kommentar...Men som du ser lever jag fortfarande !!!Ha det så bar ute på Ö`n,själv har jag njutit av en skön solig dag i södern..

    SvaraRadera
  2. Prästens lilla kråka
    Skulle ut och åka
    Ingen hade hon som körde

    Prästens lilla kråka
    Skulle ut och åka
    Ingen hade hon som körde

    Än slank hon hit
    Än slank hon dit

    Än slank hon ner i diket

    SvaraRadera
  3. I våras jublade vi över den "arabiska våren" och hyllade de tunisiska och egyptiska folken som störtade sina korrumperade härskare. I Libyen deltog vi aktivt för att störta ännu en maktfullkomlig härskare.

    Nu har turen kommit till svenska maktfullkomliga härskare som uppmanas avgå av folket, men som ändå desperat klamrar sig kvar vid sina förmåner, sina bidrag och sin makt.

    Ser nån annan än jag mönstret? Vad skall vi kalla den tid vi lever i - "den svenska hösten"?

    Hälsningar Christian

    SvaraRadera
  4. Gulledej Lars, som förstår att jag saknar kommentarer! Tack för livstecknet och den lilla förklaringen, om det är så att alla som läser tiger OCH samtycker, ja då är det ju en bra sak.

    Argus, rätt diktat, hur ska S lyckas skramla fram nån ur garderoben nu, illa kvickt?
    Ylva Johansson, hon har bystat upp sig, knäppt upp en knapp till, besmyckat sig och vallat läpparna, hon hoppas säkert på en ny fet chans.

    SvaraRadera
  5. Christian, visst måste det bo en liten psykopat i en människa som sätter sig med armarna på bröstet och säger NÄÄ, jag TÄNKER inte, fast att alla i världen runt omkring skriker GÅ!!!!
    Jag har upplevt det sen barnsben, och vet att dessa personer faktiskt tror att de har rätt och resten av världen fel. De är försedda med spärrar, där signaler bara går ut, inte in.
    I Juholts värld är allt bara ett litet missförstånd, han är oförmögen att se saker och ting som du och jag ser dem.
    Detta är obotbart, sorgligt nog, så ju förr desto bättre.
    Sen återstår att se om detta förr så stora parti kan samla ihop sig igen. När man tittar på på personer i fronten som Monica Gren, Östros, Jämtin, Veronica Palm, då vill man helst blunda.
    Och jag minns vilka opportunistiska stolpskott som sökte sig till politiken, när jag var riksdagskandidat för Junilistan.......

    SvaraRadera
  6. Ja, jag tror problemet är så här, de var en som hade tjuvlyssnat på sossarnas krismöte: Jämtin sa till alla i partitoppen - "vi måste få rätsida på detta nu ska vi plocka fram den mest lämpliga, vi har ju några som inte kan hålla fingrarna från kontokort, fastighetsaffärer, dubbla lägenheter, svågerpolitik, sätta egna löner, skumma bidrag, reseersättningar som är lite diffusa"...

    ..och så fortsätter Jämtin. - "den som inte har några lik i garderoben liknande det vi räknat upp, räcker upp en hand"...

    .... ..... ingen har räckt upp en hand än..!!

    Jag tror de sitter kvar och är tysta...

    SvaraRadera
  7. Vojne, vojne, vojne så illa ställt på Lik-fabriken, janstefans. Vi längtar redn efter mer inside..!

    SvaraRadera
  8. Carina, jajamensan... tror du någon räckt upp en hand än?
    Jag tror nog att de har några aspiranter, det här med girighet brukar ta överhanden...

    jaa vi längtar efter mer inside info....

    SvaraRadera
  9. Dom har säkert något trumfkort att spela ut. Spader knekt kanske? Har dom någon känd Islamist så plockas nog denne fram, och med tanke på att alla muslimer ska rösta på en muslim, som har chansen att bli statsminister, för att inte häda Allah, så blir det nog mot Mecka som blickarna måste höja(s).

    SvaraRadera