torsdag 20 oktober 2011

Jag har faktiskt förstående för aftonbladets Petter Larsson, rödvinsvänstern.


Han är jublande glad att Politiskt inkorrekt lägger ner.
Så glad att han ska korka ur rödvinet och fira med högläsning ur Sveriges största hatsajt, Expo, på söndag.

Jag tycker att Petter Larsson gör helt rätt, fira med lite rötjut, du!
För om det vore precis tvärtom.
Att aftonbladet med sin tillrättalagda, förljugna och vänsteradiktatoriska hjärntvättarpress, skulle lägga ner, förintas, försvinna för gott.
Då skulle jag bli så himlastormande överlycklig över tryckfrihetens och yttrandefrihetens seger, att jag skulle samla ihop alla mina sparpengar. Släpa med dem till systembolaget och be personalen leta upp den dyraste flaska skumpa de har i hela butiken.
Sen skulle jag sitta vid ett levande ljus och zippa på hoppets dryck och bara vara väldigt, väldigt tacksam över att kunna andas fritt igen.

5 kommentarer:

  1. Är lite underligt att kvinnor är framträdande inom hatpressen: Ann-Charlotte Marteus, Åsa Linderholm. inom politiken: Veronika Palm (typ hat-demagogi.
    Kvinnorna tar över!!

    KristianJ

    SvaraRadera
  2. Ja, du har rätt, eller kvinnor....? Känner mig inte ett dugg besläktad med nån av dem. De verkar sakna nåt i sina liv, nåt riktigt, riktigt viktigt. Sorgliga människor.
    Sahlin, Åsa Romson och Annie Lööf, likaså.

    SvaraRadera
  3. Att sakna.....Insikt? Klarsyn? Förstånd? Perseption?...................Lätt insikt om thermodynamikens lagar....kanske är att gå för långt.

    KristianJ

    SvaraRadera
  4. Du är min hjältinna. Du ger mig mod! Dessutom har du en humor som får mig att asgarva. Bilderna du illustrerar dina inlägg med är obetalbara. Du är en särdeles begåvning.

    Anders

    SvaraRadera
  5. Anders, precis som du regerar är vad jag önskar för mina läsare, vad du skriver är en otrolig bekräftelse på att du och jag har lika roligt, och det känns hur grymt som helst! Av hjärtat tack.

    SvaraRadera