tisdag 25 oktober 2011

För en gångs skull har jag inget att tillägga.


Anders Westgårdh:
-"När glädjeskotten blir glesare­ hör man tydligare vad de ­jublande massorna skriker. De skriker inte om demokrati, frihet och rätt­visa. De skriker inte om ­humanismens ­seger över en galen diktator. De skriker det gamla vanliga.
Allahu akbar! Gud är större!
Det var alltså inte människorna som med uthållig enighet lyckades befria sitt land från Gaddafis terror­regim. Det var ett verk av Gud …

Bara två dygn efter diktatorns död deklarerade det så kallade övergångsrådet att landets nya konstitution ska vara baserad på sharialagar och att alla lagar som mot­sätter sig ­islams principer är juridiskt ogiltiga.
Och från det nya fria Egypten rapport­eras om en man som dömts till tre års fängelse med straffarbete för att ha ”medvetet förolämpat” ­religionen och koranen med några inlägg på Facebook."

Jag höll på att utbrista tack, gode Gud, för Westergårdhs klokskap så välformulerad i denna ängsliga Helin-avisa.
Men ni hajjar..
Religious laws = religious lies.

4 kommentarer:

  1. Ett bevis för hur ringa klokskap västerlandet har om Islamism...Innan NATO/FN`s krigsherrar förkunnade krig i de olika arabländerna,borde man kanske tänkt efter över vådorna !!!
    Nu har man oljan säkrad ännu en tid,men samtidigt släppt ut anden ur flaskan !!
    Har tidigare siat,att detta leder till en brand av sällan skådat slag.Har på inga punkter ändrat min uppfattning.

    SvaraRadera
  2. Är lika rädd som du för anden som är lös, fullkomligt vettvillig.

    SvaraRadera
  3. "Så även i USA där den kristna­ högern firar triumfer med utspel och åsikter som vrider tillbaka klockan 200 år." Jag håller inte med, Jefferson, Franklin och Adams var betydligt modernare människor an Palin, Bush m.fl..

    USA:s hade "E pluribus unum" ("av många, en") som signum fram till 1956 då man ändrade till "In God We Trust".

    "Life, Liberty and the pursuit of Happiness" från United States Declaration of Independence är annat än "Death, Debt and Misery".

    In Lust We Trust?

    SvaraRadera
  4. Ett bevis för hur enormt USA och deras allierade misslyckats,är just nu IRAK !!
    Fram till årets slut skall samtliga styrkor ha lämnat landet...
    M.a.o nu överlåter man ett land i ruiner,utan fungerande strukturer såsom sjukvård, myndigheter och med delvis enbart utbildad polis/militär som är Shiatiskt styrd.Detta i sin tur kommer nu att leda till,att man(vilket redan sker)angriper de sunniter som Saddam på sin tid skyddade.Men förutom dessa tidigare makthavare,finns också Kurder och andra minoriteter som får lida av "befrielsen".Det som alltså nu inträffar,i denna "demokrati",är ett blodbad av sällan skådat slag..
    Förklara detta den som kan..Var det alltså enbart oljan som skulle säkras åt väst,utan humanitär hänsyn??

    SvaraRadera