söndag 23 oktober 2011

Detta är bara början.


Islamister favoriter i tunisiskt val.
Islamister väntas göra bra ifrån sig i Tunisiens första fria val som genomförs på söndagen. Men de ekonomiska krafter som finansierat partiet är ifrågasatta.
Ehhhhh.
Jag tyckte precis att det stod "fria" val......

DN expressen

3 kommentarer:

  1. Vapenfabrikanterna är väl de som i första hand gnuggar händerna..Nu först kommer den verkliga "demokratin" att visas upp i N-Afrika.Hundra ,ja kanske tusen olika klaner kommer att utkämpa krig,för att liksom i Afghanistan/Somalien dela in landet i sina egna zoner...Har viss förståelse,för vad skulle man annars syssla med dagarna långa....Alla kan ju inte sälja grönsaker på torg och basarer !!

    SvaraRadera
  2. På mitt torg står muslimer och säljer blommor, frukt och grönt, min syrianfrisörkompis har ofta köpt frukt där, men en dag när han sträckte fram handen (försedd med ett tatuerat kristet kors) så vägrade torgmuslimerna att ta honom i hand, bara vände sig bort.
    Så dit går jag aldrig mer, jag hatar rasister.

    SvaraRadera
  3. Ha,ha,ha Carina... Dessa underutvecklade folkslag,föraktar oss...Att man inte VILL integrera sig,har med sin religion och till del sitt hat,mot västvärlden att göra...Nu vet vi att många av de folkslag,som numera njuter våra socialbidrag,tillhörde tidigare generationers utnyttjade kolonialmakter.
    Därför har jag ingen förståelse för att lilla Sverige,som aldrig kunde röva bort råvaror o. tillgångar,nu skall betala en stor del av notan.
    Men har väl med svensk storsinthet att göra,och att man gärna vill leka på samma gård som de större elefanterna !!

    SvaraRadera