torsdag 6 oktober 2011

Det här är inget att skratta åt.



Fd tävlingscyklisten,som har använt cykelbyxor i 32 år, MATS ANDERSSON ryter idag till på newsmill om den osakliga mobbingen mot cyklande män i lycra:
-"Erik Helmerson skrev nyligen i en krönika i DN lite nedsättande om medelålders män som cyklar i lycra, de sk memilar. Dagen efter raljerade han stolt på bokmässan i Göteborg över dessa memilar som endast finns i Stockholm."

Män i lyckrabyxor på hoj,
det är inget skoj.
Memilarna är inga mobbningsobjekt,
för detta måste vi ha respekt.
Nu tvingas alla svenskar hålla trut,
så att landets lättkränkta kan andas ut.

4 kommentarer:

  1. Jag säger åt Erik Helmerson som Ingemar Stenmark skulle ha sagt: "Hä int' lönt å förklar' för en som int' begrip." eller "Åk själv så får du se hur lätt det är."

    SvaraRadera
  2. Saxat från Erik Helmersons krönika;

    "Det är en sak jag aldrig förstått med dessa livsstilsflåsare. Om nu syftet är att skaffa sig bra kondition och leva till nästa sekel – varför då klä sig strömlinjeformat och köpa en cykel i akrylamid som väger 18 gram? Vore det inte smartare att kränga på sig en burka med
    superhjältemantel för maximalt luftmotstånd och skaffa en velociped av typen höghjuling som kräver 10.000 kalorier bara för att komma till slutet av kvarteret?"

    Faktiskt bra skrivet plus en poäng, varför all denna utrustning? Jag undrar om Stålfarfar skulle ha tagit på sig ovanstående?

    /Plutten

    SvaraRadera
  3. Fy, fy, fy, nu ska vi inte låta oss roas och skratta, Plutten. Skrev en kommentar på newsmill:
    Förlåt att jag skrattar, men den här vecka har redan haft sin beskärda del av kineser med röda hattar, och asiatiska snoppar i jämförelse svennesnoppar. Nu måste vi sansa oss, bjuda på oss själv och inte vara så lätttkränkta och ständigt förnedrade. Möt kommentarer med ett leende - det kommer man längst med.

    Fast.
    Newsmill blev så kränkta av min kommentar att de inte tog in den.......

    SvaraRadera
  4. Eller snarare, de tog bort den.

    SvaraRadera