torsdag 20 oktober 2011

163 nya besökare bara på ett enda blogginlägg igår.


"Mediatränad Anna Otto gör mig misstänsam." lästes av alla trogna läsare plus 163 som googlat på rubriken. Ämnet berör - inte bara de som aftonbladet vurmar för.
Det gläder mig, hoppas några av er stannar och tittar in då och då!

8 kommentarer:

  1. Myndigheter av olika slag tittar in med jämna mellanrum...Vilka ?? Ja, på andra bloggar förekommer: SÄPO,Försäkringskassan,Skattemyndigheten,etc,etc...
    Men har mitt egna knep,att upptäcka,när någon varit nyfiken på muina kommentarer..I går var det en sådan dag,då nyfikenheten från dem inte kunde hejdas !!!

    SvaraRadera
  2. sorry, van Mansson, nu såg jag att det var dina kommentarer som synats.
    Jag bryr mig inte, alla som vill syna - syna på! Det rör mig faktiskt inte i ryggen.

    SvaraRadera
  3. Nej men vissa tycks ha som uppgift,att övervaka efter samma mönster som STASI.Titta därför efter så det inte finns några dolda "hörgeraet" i din bostad...Satt en dag på Apoteket och fann en mängd små kameror utplacerade i taket..Kan det enbart vara för att avslöja "snattare" ?? I så fall ett mycket dyrt förfarande..Numera är det nästan enbart vid ev.Landskronabesök,man är säker på att INTE filmas.Detta sedan ett överklagande från de kriminella,tvingade staden att montera ner,vad man för dyra pengar redan installerat...

    SvaraRadera
  4. Hmmmm, var på miljöstationen igår, såg en kamera rakt på mig. Och en skylt som sa: Vi filmar för att se när stationen är överfull.
    Yeah, right!!! Inte nog med att de filmar oss, de behandlar oss som om vi är stendumma, klart jag fattar att de sitter därför att kontrollera och bötfälla.
    "se när det blir fullt!, ja, ja..

    SvaraRadera
  5. Om man filmar för att kontrollera fyllnadsgraden, borde inte kamerorna sitta inuti kärlen? Du får göra som AFA, ta på huvtröjan när du ska grisa ner.

    SvaraRadera
  6. Bra idé, nästa gång drar jag på juholtmuscharna och vänsterhuva, fast vad gör jag med regskylten?

    SvaraRadera
  7. Dra på en foliehatt också :)!

    SvaraRadera