tisdag 13 september 2011

Reinfeldt kan aldrig bli nån glass.


Man kan inte göra färglösa glassar utan ryggrad.
STOYN Ice Cream STOYN är en rysk reklambyrå som har gjort en uppsättning av ”Worldwide superhjältar” i glassform: Vladimir Majakovskij, Darth Vader, Ernesto Che Guevara, Kalle Anka, Marilyn Monroe, Musse Pigg och Mario. Prova Majakovskij gjord av tranbär och vodka

Prova Majakovskij gjord av tranbär och vodka eller Darth Vader i blåbär och lakritssmak – alla smaker speglar betydelsen av dessa personer i den globala kulturen.

5 kommentarer:

  1. Fanns det inga svenska hjältar/hjältinnor ??
    I islamska vänstervridna Sverige,skulle bestämt Stalin,Allah,M.Stahlin,Reinfeldt,Maud O.och andra skrämmande personligheter bli försäljningsschlagers..Men kanske har dessa stora personligheter sparats,för att i sinom tid,namnge olika spräng och pyrotekninska artiklar !!

    SvaraRadera
  2. Synd att "Rheinfeldt" inte blir glass. Vem vill ha hår i glassen? ;-)

    SvaraRadera
  3. En glass vid namn Allah, oh my God, Lars vill du ha oss alla sprängda i luften!!!!!

    SvaraRadera
  4. Carina,du vet inte hur populär denne Allah är i "nya Sverige"...Du har nu en gång för alla,en stillsam Ö ute i skärgårdsbandet.Övertecknad bor i ett hyreshus,där merparten av "gästerna" inte talar vårt språk.Däremot har man en religion som minst fem gånger dagligen(nattligen),ljudligt lär sig höras i hela komplexet.Kan berätta för dig att det hörs som en artellerield el.åska på nära håll,innan skriken inledes..Speciellt 12-natts bönen är ibland(oftast)outhärdlig..Men för detta folkslag spelar det ju föga roll,eftersom man inte behöver ett reglerat arbete...Skulle förmoda att bidragen inbetalas direkt till deras konto !! Alltså kan jag tänka mig en glass vid namn Allah,skulle bli en svensk säljsuccè..

    SvaraRadera
  5. En glass för totalt störd dygnsrytm och livsglädje!?! Nä, jag tycker alla svenskar som utsätts för detta du beskriver ska ha värstingskadeståndet.
    Vi måste nu inrätta en S.O, en svenskombudsman, som tar våra kränkningar på djupaste allvar.

    SvaraRadera