söndag 11 september 2011

När sommaren är slut


får jag alltid lust att förnya mig.
Vad säger ni?

2 kommentarer:

  1. Jag funderar att anlägga en s t o r tatuering på min bringa i form av ett hjärta genomborrad av en pil med texten "mamma". Tror ni att det skulle impa på brudarna ;-) Nej jag kommer nog inte ändra på mig, på gott och ont. En brist är min "stora käft". Häromdagen var det en av granntanterna som fråga hur det var. Jag tänkte jag skulle vara vitsig och svarade med "Ja det suger faktiskt lite grand. Oprah skall ju sluta den här säsongen så va fan skall jag kolla på nurå? "Javisst är hon bra" blev svaret!!! Där vart jag riktigt ställd. Vad säger man liksom, så jag höll bara med om att hon var en fantastiskt affärskvinna etc etc. Jag börjar undrar vad för slags signaler jag sänder ut när folk tror att jag diggar Oprah. "Tyvärr" är jag rätt bra på att fabulera så när drar en story för någon med mindre fantasi, så tror dom att det är sant det jag säger. Och det blir ju pinsamt, när dom exvis fattar att jag inte kunnat få just det ärret på kroppen i slaget vid Dien Bien Phu 1954 när jag tjänstgjorde i Legionen osv osv.

    /Plutten, mytomanen

    SvaraRadera
  2. Plutten, jag vet...man står där och är vitsigast i hela världen, och så blir det total failure....vad göra? Börja förklara? Jag skojade bara... Nä det går inte. Då skulle man verkligen bli ett UFO i grannens ögon.
    Din skicklighet i fabuleringskonsten, den borde kunna ta dig långt,varför inte politiker, rent av statsminister!
    Annars tycker jag tatueringar är det dummaste som finns, en blaffa som förfular det vackraste vi har, vår kropp. Men OM det ska finnas en enda bitte bitte tatuering - då ska det va ett hjärta som det står "mamma" i.
    En gång när vi seglade i Thailand så hade den ärrade kaptenen och sjöbusen på trimaranen en sånt hjärta på armen. Det var faktiskt ascoolt som ungdomarna säger.

    SvaraRadera