söndag 18 september 2011

Märkligt så aggressiva vi blivit här uppe i nord.


På bara tio år, sedan 2001, har barnmisshandeln av barn mellan o - och 7 år i Sverige, ökat med 176%.
176%!
Jeeeezzz, så lea och räliga vi blev med en väldig hast.

4 kommentarer:

  1. Ja och det är tydligen bara början,med hjälp av MP,skall ju c:a 2.000 nya "barn" tillkomma under 2012 !! Detta från en nomadkultur där sådana uppfostringsmetoder,är gång och giva...Bäva måste vi få "barbarer" från en svunnen tid,se landets totala undergång...M.a.o framtiden ser SVART ut...för er som lyckas överleva än några år!!

    SvaraRadera
  2. Det var en hemsk upplysning Carina och jag håller med Lars, det ser SVART ut.

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. SVT hade en granskning av förekomsten av barnaga bland invandrare för ett par år sedan. Där framkom det att det var vanligare bland dem än svenskar. Det värsta var att de slagna barnen själva skulle kunna tänka sig att aga sina egna barn. Även Bris har påtalat detta problem, så myndigheterna kan inte skylla på att de inget visste.

    Så i praktiken så är ett svenskt barn mer värt än ett med invandrarbakgrund, för att slå ett svenskt barn är med all rätta fel. Men när det kommer till den senare gruppen så är det helt "okej".

    Så om vi nu skall vara världsledande på barns rättigheter, varför tillåter vi då tvångsgifte/arrangerade äktenskap, aga, övergrepp som begås i "hederns" namn osv. Jag tror att de flesta vet svaret på den frågan. Allas lika värde klingar tämligen ihåligt.


    /Plutten

    SvaraRadera
  4. Plutten! När det kommer till barns rätt att slippa bli slagna då är du och jag in i döden allvarliga.
    Hur i helaste helvetet kan man konstatera, torrt i svart på vitt i en liten notis, att barnmisshandeln i vårt land ökat med 176(!!)%, UTAN att samtidigt söka orsaker, förklaringar och presentera ett redigt åtgärdsprogram.
    Pressens hysteriskt ångestfyllda rädsla att skriva nåt som de tror kan motverka deras syfte, att allt olika är hootsey-tootsey, har aldrig varit tydligare.

    SvaraRadera