torsdag 15 september 2011

Kinesisk regeringsstyrd statstelevision bleknar


Likt ett behåband som ilsket skaver är denna korta sekvens från public-service-TV, som Pettersson publicerat från Snaphanens blogg.

Claes Malmberg, Viggo Cavling och OZZ Nujen i SVT nyhetsbyrå är så uppfyllda av att "gilla lika" att de håller på att förgås av sin egen flabbande raljeringsrikedom.
Här viner Klintebergarna tätt, det klias på ryggar, fjäskas, klappas medhårs, nickas krypande och gunstligt, medan den subjektivt partiska programledaren osakligt manar på.

Jag mår illa.
Och när denna dag full av uppdrag är över, ska jag sätta mig ner och göra en anmälan mot programmet till PO.

OBS! OBS! OBS! TITTA PÅ EGEN RISK. OBS! OBS!

3 kommentarer:

  1. I f.d DDR fanns ett program enbart för propaganda..Detta program lystrade till namnet " Svarta kanalen",och minst 85 % av zonens befolkning stängde av innan sändningen började...
    I Sverige kan man ju inte nämna SVT`s dagliga propagandasändningar,vid en speciell färg eftersom"de korrekta sju",anser sig ha olika politiska färger !!!Men kanske "Paletten"kunde vara ett varnande namn,för oss som inte "tycker lika"

    SvaraRadera
  2. Ernst Bengtsson2011-09-15 13:37

    Att skratta på "rätt" ställe, med "rätta" mänskor är en förutsättnig för att svinga sig upp och få s.k. fast arbete (Tillsvidareanställning) i mediabranchen.

    SvaraRadera
  3. Är det någon som är förvånad. S(v)t har blivit en ren propagandakanal för vänsteråsikter.
    I varje soffa sitter det samma gäng varje dag.
    För övrigt tycker jag att DDRlistan skall öppnas.

    SvaraRadera