tisdag 13 september 2011

Jag tycker att vi allesammans



fattar varandras händer, och sjunger "We shall overcome one day."

- Idag måste de fyra män som sitter anhållna i Göteborg misstänkta för förberedelse till terrorbrott begäras häktade eller släppas fria.

- Och idag kan barnläkaren åtalas för dråp. Hon ska, enligt åklagaren, uppsåtligen har berövat det döende spädbarnet livet genom förgiftning.

Sverige idag.
Landet upp-och-ner.
Landet bak-och-fram.
Landet coco´s nest.
SvD metro

5 kommentarer:

  1. Och PK-pressen gör förnyade hembesök hos terroristernas föräldrar.Allt i en form av snyftsyfte.Mamman försäkrar att hennes son ALDRIG skulle "göra något sådant" Hålles dessa tvångsreligiösa kvinnor,också isolerade från omvärld och verklighet?? I varje fall underligt,att hon inte känner till att hennes son är yrkeskriminell.En av "de 4:a", t.o.m vidareutbildad i terrorism i sitt hemland Somalia.Men kanske är detta i deras tro enbart "en fjäder i hatten" Mångkulturen skördar nya offer....

    SvaraRadera
  2. Vad betyder en mors ord i detta sammanhang, totalitärmedia förnekar sig aldrig.

    SvaraRadera
  3. Nej där har du också rätt..Under min snart 100 år på Terra,har jag aldrig tidigare upplevt såå
    stora rubriker,över ett kommunalval från ett grannland...
    Glädjen över att ett av de partier, som enligt svensk liberal syn borde förbjudas,tycks ha fått minskat förtroende i bl.a Sognedal !!!Ja vad göres inte för att dölja egna misstag,och den shirainspirerade verkligheten,som sedan årtionden präglat "nya Sverige"

    SvaraRadera
  4. När det gäller barnläkaren; vad är det som motsäger att det var barnets släktingar som injicerade tiopental i syfte att få skadestånd?

    Enligt SVD: "Tio anhöriga var samlade i salen under den kväll för tre år sedan då den svårt sjuka flickan kopplades bort från respiratorn."

    "Den för tidigt födda flickans tillstånd försämrades snabbt början av september 2008 när hon var drygt tre månader gammal. Föräldrarna var missnöjda både med vården på Astrid Lindgrens barnsjukhus och den information de fick. De ville flytta henne till Akademiska i Uppsala. Men en magnetröntgen av flickans hjärna som utfördes den 19 september gav ett mycket nedslående resultat. Läkarna beslöt att vården skulle upphöra och föräldrarna samtyckte vid ett möte som hölls på sjukhuset den 20:e."

    SvaraRadera
  5. Denna vendetta mot läkaren är fanimej ingenting annat än olaga hot och förföljelse. Det här caset har gjort mig rasande från första dag, läkaren har utsatts för det skändligaste och berövats hela sitt liv, Jag beundrar läkaren som fortfarande står på benen.

    SvaraRadera