tisdag 20 september 2011

Ebbas raka käftsmällar till Sahlin och Olofsson!


Åh, så bra Ebba Busch KD skriver på Newsmill idag.
Vilket lyft, en ung modig och färgstark politiker som gör upp med gammelfeministerna, och det jäms med fotknölarna.
Eller hur trötta är vi inte på deras gråtmilda stolthet när de i medvind hyllar och lyfter fram kvinnan i sig, och förresten ALLA starka kvinnor, i framgången.

Och sen när det barkar åt pipsvängen, ja då snyft, snyft, snyft gick allt åt H - bara, bara, bara för att dom är stackars utsatta kvinnor.

Heja Ebba, rucka på Hägglund.
NU.
Och gör det för att du är en klok, tydlig, frisk och framåt politiker, som i första hand är människa.
Och KD kommer att ha en stor chans till överlevnad.

5 kommentarer:

  1. Mkt tydligt att KDU alltmer försöker kontra ut SD. Frågan är kommer man få genomslag i storpartiet.

    SvaraRadera
  2. Ett plus ett är två!
    Så ska det stå. Snyggt och prydligt.

    SvaraRadera
  3. Jag såg Ebba Busch på Debatt i SVT för ett tag sedan då hon hanterade "Gudrun Avschyman" på ett briljant sätt (se länk). Vältalig och positiv.

    Jag är en fullblodsateist av födsel och ohejdad vana, en "early adopter" på många sätt och vis men samtidigt rätt värdekonservativ. Jag gick ur Statskyrkan då jag blev myndig men erkänner mig ändå till den kristna värdegemenskapen. Samt två av ismerna; cyklismen och humanismen.

    KD ska rosas för att de står emot när det aparta blir norm samtidigt som de faktiskt har har en hel del lik i garderoben att ta hand om. Som det nu är så står KD för det bestående medan majoriteten av de andra verkar vilja byta ut allting inklusive kultur och befolkning. Det finns dock en risk att kaka söker maka, det är bara att se hur illa det gått för Broderskaparna som numera välkomnar kreti och pleti bara de tror på något som ingen kan se.

    SvaraRadera
  4. EB´s entusiasm och kraft imponerar, tyvärr tycks det hända nåt på vägen, med de unga friska politikerna....
    Delar den kristna värdegemenskapen med dig Argus, de tio budorden håller än idag, och har gjort oss svenskar till hyfsat bra människor.

    SvaraRadera