torsdag 22 september 2011

Det stormar i världen.


Och i ankdammen:
På Talavidskolan i Jönköping får eleverna inte ha med sig en banan eller ett äpple till skolan, i varje fall inte om det sker på skolans uppmaning.
Det strider nämligen mot skollagen.

Detta efter att en förälder klagade på frukttvånget, med motiveringen att skolan ska vara avgiftsfri.

Det är synd om barnen.
Hade Strindberg sagt idag.

SvD

5 kommentarer:

  1. Med anledning av din rubrik...
    Dagens positiva nyhet:
    "LANDSFADERN" REINFELDT AVGÅR 2013...Borg tar över,i varje fall om man skall tro socialist organet VI...
    Men efter att ha funderat en stund,vad bli det för skillnad ?? 7-klöver som 7-enighet....

    SvaraRadera
  2. Nyhet eller rykte? Sanning eller konsekvens? Om man gissar på valförlust 2014 (senast) så låter avhopp som en rimlig konsekvens. Att han sen gör det innan låter än mer troligt. MEN - missar han inte pension då ???

    Jo, Lars Å - det blir skillnad. Det kan nog inte undvikas nu. Om det är i tid är en helt annan fråga.

    /ingvar

    SvaraRadera
  3. ingvar:
    Nej du har rätt..Hoppet lär ju vara det sista som lämnar en...Men att SD skulle få en egen majoritet,ligger ändå utanför min realism.
    Troligen kommer mitt parti att öka,men innan de verkligt stora flertalet vaknar,har jag somnat in...De som lever vidare får se,om det var en guds gåva mot mig,eller inte...I varje fall blev jag inte en av dem,som tvingades gripa till vapen,för att överleva i det en gång välmående Sverige.Helt avsiktligt(av 7-enigheten) fört in till en fullständig undergång i elände.

    SvaraRadera
  4. Nä, jag tror inte heller att SD kommer över 50%. Däremot kan andra tvingas vakna, under galgen om man så vill. Det eller försvinna ut i det stora mörkret där vi andra finns.

    /ingvar

    SvaraRadera
  5. Då tråden redan är OT, är det bara jag som hajat till vid nyheten att man mätt en partikels hastighet snabbar än ljuset? En del talar reda om att man måste revidera realtivitetsteorin. Betyder detta att om jag kan få neutrinerna i min kropp att färdas fortare än ljuset, att jag kommer bli yngre, rent kroppsligt alltså?

    /Plutten

    http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/partikel-rorde-sig-snabbare-an-ljus

    SvaraRadera