tisdag 23 augusti 2011

Zudden kan själv.



För ett tag sen gav jag Zudden en liten klase vindruvor, då började han med fantastisk motorik själv plocka av de söta druvorna. Så när han igår hittade den stora busken nere vid havet, full av små vilda björnbär, så satte han sig bara där, plockade med nosen och lät sig väl smaka.
Det ser helt underbart ut.

Hela omvärlden har ringt och varit varmt deltagande och ledsna över vår Zorros öde, i gårkväll fick vi så ett samtal från Skåne. En kennel har avlat valpar på Zorros bror, och undrade om vi vill ha en av dem, nu 8 veckor gamla!

OJJJJJJJJJJJJJJ.
Zzzzka vi ha en Zzzzzzladdiz????????

6 kommentarer:

  1. Jag har missat allt!!! Vad sorgligt, tänker på er massor. Grät så jag knappt kunde läsa när du skrev om Zorros sista tid.
    Nu får det vara slut med elände, kom till stan och drick vin med mig istället. Kram till er båda. V

    SvaraRadera
  2. Instämmer med V ! Kom till Tennstopet 25 aug. Där finns vi alla dina gamla . Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Hej

    Var försiktig med vindruvorna, har hört att det inte är bra för hundars njurar med just druvor.

    Sorgligt när en familjemedlem går bort, men om chansen att skaffa en sladdis dyker upp, så är det väl en mening med det med. Tänk vad kul de två valparna kommer ha.

    Marie

    SvaraRadera
  4. Vin med käraste govänner lockar mig innerligt! Tyvärr så är 25e en jobbdag, hoppas på fler tillfällen när vi flyttat till stan i oktober.
    Och V, himla stor dag coming up, planer?

    Marie, Zudden är en vaken valp, som ääääälskar sysselsättning, min fantasi räcker knappt till, jag bygger agilityträning med grenar i trätrallen, jag gömmer saker, mig själv och godis, Björn spårar och jag spelar fotboll och kastar frisbee. Druvorna var ett bland alla aktivitetspåhitt, men jag lyssnar på din varning och undviker druvorna - inga mer sjuka hundar, tack!
    Det var ju helt otippat och vilt med en ny valp, men en liten Zorro junior går vara inte att tacka nej till. Och precis som du tror jag att de båda valparna kommer att få buskul med varandra, tror också som du att det är något slags mening.

    SvaraRadera
  5. Ett microvågsugnslock är en bra tankenöt för en valp, placera på ett halt underlag och något gott/superkul under och em hunden löser problemet med att lyfta på locket på något sätt.

    Man kan börja med mindre burk så de får kläm på det och avsluta med microlocket. Min har en knopp som min hund kommit på att man kan bita och lyfta med. Vissa har bara ett hål, där krävs kanske en klo eller en tand för att lyfta, eller en trappa...

    Marie

    SvaraRadera
  6. Roligt tips,tack, här kommer ett till dig, en petflaska, men bara halvlitersmodellen, fyll med lite godis så får hunden jobba ett tag!

    SvaraRadera