onsdag 24 augusti 2011

Red alert, Beatrice Ask!


CARINA HERRSTEDT och THERESE BORG skriver en vansinnigt viktig debattartikel i SvD om personer i vårt land som inte drar sig för att genom mer eller mindre fascistiska metoder försöka tysta de som är av en annan politisk åsikt.

Åsiktsförtryck i vår gamla stabila och trygga demokrati!

Vår statsminister:
- "Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."
Det borde ringa tusentals varningsklockor i hela Sverige, när en statsminister som driver ett så tydligt vi- och domspråk gentemot dom han inte, aldrig nånsin, vill ta i med tång, tycker att man får skylla sig själv om man blir attackerad för sin åsikt.

Fredriks allians har gjort mitt Sverige frostande och isande kallt.




SvD

3 kommentarer:

  1. Har sedan länge inte hört av Thorsten S.Är det kanske han,som för MP är inbjuden till kaffekalaset hos Rheinfeldt ?
    Tanken slog mig när Pravda rapporterade,att det hela skulle vara ett misslyckande!Men blev inte helt klar över,för vem...

    SvaraRadera
  2. Thorsten tillhör den fromma skara som vände sig emot alla oss icketroende efter vansinnesattentaten i Norge, och tillsammans med Ulf lämnade vår sida i vredesmod. Ulf Hjertén har jag däremot inte saknat.
    Och jag hoppas Thorsten får en fin födelsedag den 31a augusti med mycket tårta!
    Men visst det är mycket möjligt att Thorsten numera har fullt upp med att smida ränker med moderaterna, allt för makten över die dumme Schweden.

    SvaraRadera
  3. Aha,det har undgått mig...Egentligen skada eftersom det var trevligt att debattera med honom.Men mot vredesmod strider även gudarna förgäves !!Om han nu av ren nyfikenhet tittar in på sidan,ställer jag mig i kön av gratulanter inför födelsedagen.Tänka sig att denne gentleman var så lättstucken !!Nåja...

    SvaraRadera