tisdag 30 augusti 2011

Mattson och Helin är hundar som vaktar sina tidningars port.De biter alla som tycker olika.





"Expressen, Aftonbladet och DN vill kontrollera artikelkommentarerna."
Så stod det på text-TV igår. Död åt yttrandefriheten.
Alla svenska demokratihjärtan gråter.


En avhoppad journalist skriver:
1) Svensk media är regeringens språkrör

Medier i Sverige är strikt kontrollerade av regeringspartiet. Första dagen jag jobbade på Sveriges Radio fick jag en föreläsning. De sade till mig: "Vår radio är regeringens språkrör och tjänar därför till att sprida regeringens politik. Vi måste följa den linjen." Tidningarna och TV-stationerna är likadana - samtliga är regeringens propagandaverktyg.

Låt oss nu titta på hur det har fungerat. När en stor händelse inträffat, såsom 22 juli-massakern eller någon annanstans i världen - till exempel Egypten och Libyen - så har vi fått information från regeringens propagandaministerium eller ännu högre tjänstemän som angett tonen för hur vi ska rapportera i frågan. All media förväntas utan undantag "yttra sig enligt samma linje".

Läs mer här.




expressen SVT SVT aftonbladet

6 kommentarer:

  1. Jo,men så är det väl i alla enpartistater,med åtföljande diktatur !!
    Tidigare talade man om dagstidningarnas olika politiska färger.Exempelvis läste de "riktigt röda"enbart Arbetet,Norrskensflamman, Värmlands Folkblad,etc,etc..I dagens Sverige finns ju inte längre några egna fristående partier (undantag SD)därför behövs tydligen inte längre några egna partiorgan.Kanske som en ren besparingsåtgärd,liksom inom Vård o.Omsorg,Skola,Pensioner m.m,m.m
    Alla "folkvalda" har samlat sig,liksom de frikyrkliga i en enda kastrull.Full enighet råder under de toppstyrda,Sveriges infödda befolkning ska utplånas och ersättas med analfabeter och nomader från M-östern o. N-Afrika.
    Folket skall fördummas än mer,och framför allt skall munkavlen stramas åt...Ingen opposition är tillåten och "de oliktänkande" (rasisterna) skall med alla medel förgöras.Anarkin som råder i landet sedan årtionden,skall förstärkas ytterligare.Vänsterextrema går i täten och efter dem följer lydigt alla andra ungdomsförbund.MUF,CUF,SSU, har villigt ställt in sig i samma led,som deras tidigare hatade motståndare,i dag står som ledare för.Mer än jag som får tanken att gå till Vitryssland,Cuba ,N-Korea ??
    Har skrivit det många gånger förr:UR LED ÄR TIDEN !!

    SvaraRadera
  2. Det som andra strider för med sitt blod, är Sverige nu berett att sälja ut och pinka på. Är dom inte kloka nånstans?

    SvaraRadera
  3. Kanske just därför man tiger om den muslimska uppgörelsen i Köpenhamn,i dag på förmiddagen !!!
    Tre av dessa "berikare" skall ha skottskadats,en dog,en ligger skottskadad i Malmö och en vårdas i Köpenhamn..Inte konstigt att sjukhusplatserna för varje dag,blir allt färre för oss inhemska.Vårdkostnaderna ökar tydligen också,i takt med invandringen...i detta vårt förlovade "nybyggarland.

    SvaraRadera
  4. Vi importerar klan- och stamkrig och sedan tar vi hand om de skadade i bästa Florence Nightingaleanda,och tror att vi blir belönade i himmelen.

    SvaraRadera
  5. Nåt är snett, åt helvete snett.

    SvaraRadera
  6. Nån som vet om vi bor i Sverige eller Nordkorea? eller är det en dröm bara att vårt kära land försvunnit?
    Det här börjar vara läskigt.

    SvaraRadera