onsdag 31 augusti 2011

Marcus Birro har fel. För en gångs skull.


Han försvarar Mattssons och Expressens kontroll av artikelkommenteringen:
-"Ur vilken rättighetsdröm kommer argumentet att anonymiteten är viktig för det fria ordet?"

1. Den korrekta konsensusstyrda svenska media vi har idag (som Mattsson och Birro representerar,) är själva grunden till den undertryckta vrede som mullrar under ytan hos de som utsetts till paria.

2. Så länge alla vi som vågar kritisera invandringspolitiken, och det som vi uppfattar som undergivenhet för just muslimsk religion; könssegregering, män som vägrar beröra och hälsa på kvinnor, särskilda badtider för kvinnor, kvinnor med mens som inte får komma in i moskén, kvinnor längst bak i moskén, "hedersmord", blodshämnd, klanvälde, stamvälde, krav på muslimska helgdagar, m.m utpekas som rasister och främlingsfientliga, av ovan nämnda konsensusmedia, finns behov av anonymitet.
Speciellt i vårt land som har en statsminister som rycker på axlarna åt åsiktsförtrycket, och som tycker att just människor som ifrågasätter invandringspoiltiken, får skýlla sig själv när de misshandlas, utsätts för brand, krossade rutor och vandalism i hem och annan egendom.


PS.
Marcus Birro har själv levt i Sverige i hela sitt liv med italiensk bakgrund, utan att en enda gång kräva att 25 april, Befrielsedagen, Italiens självständighetsdag
eller 15 aug: "Assumption of Mary", Marias ankomst till himlen
skulle bli helgdagar i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar