onsdag 24 augusti 2011

Lägg ner Helins überängsliga PK-debacle!


Aftonbladet och Studieförbundet Vuxenskolan har idag i sin ”vi gillar bara araber”-anda publicerat arabiska på annonsplats. Nu väntar vi bara att svenskan byts ut i hela tidningen.
Jan Helin markerar här starkt proislamism mot alla andra olika nationaliteter i vårt samhälle, och de motbjudande och ängsliga åsiktshyckleriet lyyyyyyser.
Skulle inte tro att Helin löser sin tidnings svacka såhär billigt.

Tre tips från PI.
1.
Varg i Veum:
Man kan ju läsa på nätet (också utan att de tjänar pengar på det via reklamen: adblock och om man vill vara riktigt säker: noscripttillägg till firefox.)

2.
Eazfb:
Här vill jag uppmana alla PI's läsare att sluta gå in på Aftonbladets nyhetssida, och om ni ska göra detta så rekommenderar jag att man blockar reklam (detta kan göras via diverse Firefox plugins), alternativt alla använder webbproxy (exempel: http://hidemyass.com/).
Jag kan självfallet ha fel om hur deras reklam betalar sig med nedan påståenden, men som jag har förstått det så bygger det mycket på hur mycket unik trafik som genereras för varje reklamplats + eventuella unika klick som en annons genererar.

Orsaken är att om alla använder Hidemyass, så räknas inte dessa som unika besökare vilket även innebär minskade reklamintäkter. e.g. om alla PI's läsare använder en och samma proxy, så räknas dessa som samma besökare iom att IP adressen är den samma för alla besökare.).

Blockar man även alla reklamrutor, så laddas inte reklamen, och även här så påverkar man deras intäkter.

/^Eaz

3.
Man kan välja aftonlognen.se som är en spegling av AB, då får de inte ens en träff på en besökare på sin sida. Dock så kommer man in på AB om man klickar på något, men oftast räcker det att läsa deras rubriker. Mao använd aftonlognen.se och klicka inte på rubriker eller andra länkar så blir de helt lottlösa.

Trodde aldrig jag skulle hänvisa till Lars Danielsson, men...
När fan blir gammal blir han uppenbarligen klok.

5 kommentarer:

  1. Ett stort tack,Carina..Upplysningar är vad landet just nu behöver,mer än någonsin tidigare !
    Orsak:Sverige har aldrig haft sådana simpla förrädare,som dagens PK-media visar upp...

    SvaraRadera
  2. det med aftonlögnen var nytt för mig, slutade läsa detta pekoral för länge sedan men nu kan man iaf se rubrikerna utan att stödja dom, förträffligt, finns det någon liknande sida för den andra slasktratten, ex, jag skriver bara ex för det gör ont i mitt inre att uttala namnet, f.ö. tack för en bra blogg

    SvaraRadera
  3. Helt riktigt, bästa sättet att bli av med dreten är att svälta ut den. Själv kommer jag inte ihåg när jag köpte Aftonhoran senast och läser den bara på nätet om någon länkar till något som verkar tillräckligt intressant och då med Firefox med adblock, noscript, flashblock... Glöm inte heller bort att blocka Google Analytics och dylika som samlar in statistik.

    Ha de'

    SvaraRadera
  4. mullis, likadant för mig, hade ingen aaaaning om aftonlögnen, lysande. Ska jag tipsa fler om. Det här med att köpa Aftonslasken i pappersform är många år sen jag kom hem med en sån, likaså eksempressen... det kliar på kroppen bara jag tänker på dessa avskyvärda skräptidningar som man inte ens kan ha och tända braskaminen med......

    SvaraRadera
  5. Det där med aftonlognen.se var ju riktigt kul. Undrar hur det funkar. Skulle vara coolt om nån gjorde en spegling till expressen också. Jag läser faktiskt kvällsblaskorna för att bekräfta min min bild av blaskorna.

    Nu har jag dock ändrat bokmärket så att jag hamnar där när jag kollar rubrikerna för säkerhetsskull även om jag använder adblock :)

    SvaraRadera