torsdag 11 augusti 2011

Here they come to kick our ass´!


I ögonbindel och med färgglada mantlar kommer fem Göteborgstjejer - likt superhjältar - under dagen att prata med ungdomar.
Gruppen kallar sig för Common Heroes, missa inte deras jätteroliga film här, och är en del av den nationella satsningen på att utbilda ungdomar till att självständigt planera och utföra projekt mot rasismen. Bakom satsningen står 25 olika ungdomsorganisationer.
De kommer att ta sig runt Göteborg till fots, med sparkcykel och Segways.

" Det handlar om att våga säga i från om någon säger något dumt vid
fikabordet, säger Moa Deshayes, 25, som är en av superhjältarna."

Dialogpoliser mot engelskt krigstillstånd, jag har precis hämtat mig - och så kommer det här!
Jag gnuggar mig i ögonen, och funderar en stund på om jag sett fel, nån skojar med oss aprillo, men nääää, hur otroligt det än låter; detta är inget att skratta åt, tjejerna ÄR på riktigt, FINNS, TROR på sin idé, tror på allvar att de kommer att lösa de djupa mångkultursproblemen i Sverige genom att svassa runt stan med "FY" och pekpinnar.
Låter inte det väldigt likt shariapoliser?
Dessa Fem Åsiktspoliser i Disney-outfits, ska på allvar uppfostra oss ursprungssvenskar och lära oss att tänka rätt,

Ge mitt korrekta idiotland tillbaka värdigheten!PLS.


GT PI

2 kommentarer:

  1. Det här med superhjältar ballade ur totalt när Fantomen gifte sig och skaffade barn. Jag undrar hur dessa damer skulle klara sig mot Arne Ankas bitska sanningar?

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Men Plutten, Stålmannen kommer igen!. I de nya seriestripparna utspelas handlingen i modern tid. Dessutom är Clark Kent, alias Stålmannen, singel. Han har fimpats av Daily Planet-kollegan Lois Lane, utan hon dejtar en annan journalist vid namn Jonathan Carroll. Carroll är en helt ny karaktär i serien, som enligt Daily News har ”svårt att behålla tröjan på”.

    Snubbe som har svårt att behålla tröjan på, hmmmm. Hur det är med byxorna får vi bara vänta och se.

    SvaraRadera