måndag 8 augusti 2011

Det kom ett anonymt hjärtskärande mail till mig.


"Hej Carina.
Önskar inget hellre än att även jag hade vågat stå rakryggad och säga vad jag tycker. Men ser även vilka problem det skulle få för mig och min omgivning. Jag vet inte vad som hänt med mitt arbete om jag var en "öppen" SD:are. Är inte fast anställd. Däremot är jag ganska säker på att en vårdnads tvist hade kommit som ett brev på posten. Jag är ganska öppen i vad jag tycker, så det är många av mina "vänner" och mina vänner som vet vilka jag sympatiserar med. Vissa har vänt mig ryggen, vissa konfronterar mig så fort dom får tillfälle, andra är intresserad av vad jag har att berätta, andra bryr sig inte alls och vissa håller med mig.
Men därifrån till att gå med i SD eller bli aktiv eller öppet stå för att jag är SD..där är jag inte riktigt ännu. Hoppas att till nästa val våga sträcka på mig och stå för vad jag är och står för. Då har jag förhoppningsvis ett fast jobb (vilket det inte är lika lätt att få sparken ifrån) och så har min minsting blivit tonåring och har förhoppningsvis "egen talan" om det skulle bli någon där.Jag försöker att dra mitt lilla strå till stacken genom att prata och få folk till att inse vad som FAKTISKT händer i Sverige. Men jag ropar inte så högt ännu.En fundering jag har....är det bara jag som upplever det så eller är det så? Sossarna har svårast att acceptera människor som sympatiserar med SD och/eller inte är helt för den invandringspolitik vi har idag!Fler med samma erfarenhet?"

Vad kan jag svara? Att i Sverige hamnar vi inte i fängelse, torteras eller dödas för våra åsikter.
I Sverige är alla utanför elitens "enda" "rätta" åsikter dömda.
Dömda att öppet föraktas, jagas, hotas, hånas, skrämmas samt att stå utanför gemenskapen, som sämre varelser.
Vilket är värst?

18 kommentarer:

  1. "Hjärtskärande mailet"
    Tja,det var svåra frågor..
    Fegast är enligt min mening ALLA sju i enigheten.Inte minst för att man svikit sina väljare åt alla riktningar,efter senaste valet..Man hade också fräckheten att stjäla delar av SD`s valprogram "helt i kopieform".Såväl M som FP är därför inga dåliga kålsupare.
    Men kanske finns det en eller annan Socialist som framstår/stod som extremt dum,därför har man ju också valt en ny ledare.
    "Rakryggad" skall man alltid försöka stå,även om vissa av dina "vänner" försvinner...Men i din speciella situation,kan det vara en fördel att ta kontakt med en lokal SD-avdelning,kanske kan man också hjälpa dig,med nyttiga råd i ditt nuvarande läge..
    Hoppas att dessa små rader kan styrka dig,och önskar dig lycka till,inte minst med tanke på dig själv och dina barns framtid.

    SvaraRadera
  2. Det är inget dåligt psykologiskt motstånd sjuenigheten har byggt upp för den enskilda människan, puh, tack för svar från dig, Lars.

    SvaraRadera
  3. Det är hemskt med detta skambeläggande. Jag förstår mejlskriverskan så väl. Bland mina kolleger är det ett ständigt ojande över dessa hemska SD:are. Jag arbetar med media och det tycks råda total konsensus. Det gör att jag undviker att träffa kollegerna nu för tiden, för så fort jag inte instämmer i änglarnas kör ser de på mig som om jag vore pestsmittad.
    Det värsta är nästan att fördömandena kommer så automatiskt, nästan robotlikt. Jag får en kuslig känsla av att leva i "Body snatchers", eller "Världsrymden anfaller" och att folk plötsligt ska peka på mig och vråla.

    SvaraRadera
  4. Anna:
    Dessa kolleger måste du ha överseende med,eftersom man tydligt från barnsben indoktrinerats.
    Hur kan jag då påstå detta ??
    Jo,just nu går en reportsgeserie på tyska RBB,där 50-årsdagen av kommunisternas murbygge skildras.Många av de personer man intervjuar,har ännu idag uppfattningen,att de som sköts ihjäl ( C:a 1000 person)vid muren var själva skuld därtill !! Ja det finns t.o.m de som önskar en ny mur "rakt genom stan".Alla dessa kan man ju inte betrackta som psykiskt sjuka,utan fastmer uppfostrade i sann socialistisk anda...Eller som det stod på de dåtida banderollerna,i denna förebildszon för Sverige,"Socialismus Siegt"..
    Nu blev det tack o lov inte så...

    SvaraRadera
  5. Du har så rätt, Lars. Sveriges invånare är lika formaterade som det forna DDR:s.

    SvaraRadera
  6. Måste justera antalet dödsskjutna vid DDR`s mur.
    I kväll skedde en minnesstund för offren,som inget annat ville,än att fly till f r i h e t.
    C:a 1,600 frihetslängtande sköts ihjäl likt kaniner i gränsområdet.
    Det tråkiga är när man hör hur Sverige och många svenskar med affärsförbindelser,hjälpte Diktaturen med allehanda varor och tjänster,för att kommunisterna skulle kunna undertrycka sitt eget folk.M.a.o likt den politik man för i dagens Sverige mot ursprungsbefolkningen.

    SvaraRadera
  7. När det gäller de förut förtryckta, så kommer här en glädjande liten film från det forna kommunistiska Rumäniens huvudstad Bukarest. Talet är på en lugn och tydlig engelska, dock är kanske inte rumänernas engelska ännu alltför bra lindrigt sagt.
    http://www.dw-world.de/popups/popup_single_mediaplayer/0,,6581194_type_video_struct_11457_contentId_6581945,00.html

    SvaraRadera
  8. Hej Olli, tack för länken, har inte lyckats lyssna på den, filmen bara snurrar och snurrar och snurrar...
    Får undersöka felet och försöka igen!

    Inatt har jag legat med en fråga i huvudet.
    Varför accepterar vi att leva under politiker i ett land, där man är rädd att mista jobb,barn, m.m, m.m för att man röstar på "fel" parti.
    Men HÖÖÖÖÖR inte alla?????

    SvaraRadera
  9. Carina: Du behöver kanske en ny uppdatering av Adobe Flash Player. De finns att ladda ner på Adobe gratis. Jag skickade en kommentar nyss, där jag undrade om ditt bredband räckte till. Där skrev jag också att jag ska försöka lägga ut det på Pettersson fört att visa kontrasten till London och andra städer i Storbritannien och kanske även väst och då också Sverige. Var det inte tjafs i Stockholmsförorten Husby granne med rinkeby igår kväll. Jag vill bara visa att det finns pengar över till annat, t.ex. renovering av stadskärnor, när inte vissa element syns till på gatorna.

    http://www.dw-world.de/popups/popup_single_mediaplayer/0,,6581194_type_video_struct_11457_contentId_6581945,00.html

    SvaraRadera
  10. Tack för hjälpen Olli, nu gick det. Och jag fick mitt lyft!

    SvaraRadera
  11. Hej du som skrev och fick epitetet ”Hjärtskärande”
    Här är lite tips!
    Det finns sådant som även PK maffian inte kan bortse ifrån. Typ väletablerade tidningar som Sans. Att hänvisa till det som står där gör dig knappast till paria, tvärtom då det är den etablerade humanistiska intelligentsian som stå bakom det skrivna där.
    Lästips som gör att man inte helt förlorat hoppet på en öppen debatt:
    SANS Magasin: 2011-01 http://www.fritankesmedja.se/en-gud-for-mobbare
    Läste artikeln: Hatar Gud kvinnor? Mycket intressant, men också otäckt. Vill varna känsliga läsare för denna skrämmande verklighetsbeskrivning från omvärlden år 2011. (Själv drömde jag mardrömmar om att jag själv var i en situation som dessa kvinnor i artikeln.)
    Min tanke när jag läste var att det med STOR sannolikhet förekommer liknande omänsklig behandling av människor med kvinnligt kön i vårt land! Men här är det ”kulturellt” betingat hedersvåld som vi tydligen ska blunda för då ifrågasättandet lätt ger klandraren en ”rasistislamofobfrämlingsfientlig” stämpel!
    (och numera med det fasansfulla tillägget: ”vara upphov till massmördande”)
    När jag läste artikeln i Sans fick jag bekräftat allt det som vi talar tyst om. Det kröp i mig av ilska och obehag att denna omänskliga misshandel och totala brist på mänskliga rättigheter har en benämning som så fullständigt beskriver det motsatta: ”Heder” (som på svenska betyder: Gott anseende, Moralisk pliktkänsla, Redbarhet, Ärlighet, Pålitlighet, Aktad och Respekterad!)
    Alltså så förljuget och långt ifrån den verklighet detta innebär för människor (jo, för kvinnor är väl också människor? I alla fall vi i Sverige.)
    Denna kranka förljugenhet har i Sverige på ett mycket obehagligt vis spritt sig till att gälla all kritik av invandrade och saknar snart motstycke i den övriga fria världen.
    Så ”Hjärtskärande” vi har inget att skämmas för. Det är nog snarare så att de fegisar som inte törs ställa upp för dessa utsatta kvinnor är de som ska skämmas.
    Hälsningar
    Arga tanten

    SvaraRadera
  12. Arga tanten:
    Ja så som du beskriver verkligheten,har inte 94 % av landets väljare,en aaaaaning .. Läste just om en inspektion i den islamska skolan i Römossa /Gbg.Skolstyrelsen hade vid sin inspektion,funnit och nu gett anmärkning för, att bl.a småflickor som redan fått sin mens,inte fick blandas med övriga flickor...under dessa "orena" dagar !
    Sveriges kulturella verklighetsbild 2011 !!!

    SvaraRadera
  13. Jag ryser, Arga tanten, men tackar stort för din ytterst välformulerade kommentar. Jag är tacksam att du finns på min blogg.
    Nu ska jag leta upp Sans!

    Lars, min vän, hur mår benet?

    SvaraRadera
  14. Carina:
    Ännntligennn har det läkts.I slutet av veckan åker jag på kortsemester,till mina vänner och bekanta i Berlin.Därför kommer mina"kommentarer" att saknas en tid framöver...Men det finns ju nu så många förnuftiga,som anslutit sig din blogg senaste tiden,så där "mach ich mir keine kopf"

    SvaraRadera
  15. Gute Reise und kommst gleich zurück!
    Kram.

    SvaraRadera
  16. Carina-Fina: Jag glömde att skriva att den kommentar som jag inte fick in, förmodligen berodde på att jag nog glömde att skriva in kodordet. Jag har just nu problem av min artros i nacken, med huvudvärk och därtill hörande trötthet, vilket ger glömska och dålig koncentration. Ditt inlägg var helt åt samma håll, som det jag hade tänkt mig på Petterssons, så nu undrar jag om vi kan publicera ditt inlägg precis som det är, som ett samarbete mellan dig och mig, länkar finns ju redan. Jag tycker det är onödigt att uppfinna hjulet en gång till, och ditt inlägg är mycket bra och ger dig reklam bland vår lite större läsarkrets. Du får kredit av texten och jag för filmen från Deutsche Welle, helt enligt ditt inlägg. Vad tycker du

    SvaraRadera
  17. Det är bara att tuta och köra, Olli, jag är tacksam, min vän!

    SvaraRadera
  18. Det är bara att inse för er att anständiga människor (lyckligtvis den stora majoriteten) anser att sverigedemokraterna är ett synnerligen otrevligt parti. Ni skall naturligtvis behandlas korrekt men kan knappast räkna med respekt eller sympati för er hatpropaganda. Sluta leka offer.

    //Håkan

    SvaraRadera