onsdag 24 augusti 2011

Bagdad Bobs kusiner?



Khadaffis talesman Musa Ibrahim var stursk när han påpekade att regeringsstyrkorna har kraft att kämpa i Tripoli "not just for months -- for years."
"Vi kommer att förvandla Libyen till en lava- och eldsprutande vulkan under fötterna på angriparna och deras förrädiska agenter."

3 kommentarer:

  1. Jag tror mer på en sekt än en släkt. De här två som gästade Ullenhag förra veckan och yrade om rasism verkar på intet sätt vara besläktade med Mohammed Said as-Sahaf. Eller så är det så att livet ibland den politiska adeln medför vissa åkommor?

    Ha de'

    SvaraRadera
  2. Men vad som inte återges i västliga nyhetsorgan,är att flertal olika terrorgrupper,nu väntar vid sina framskjutna nordafrikanska ställningar mot Väst.Även Libyens grannar Tunesien och Algeriet lär darra.
    I Libyen`s s.k befrielsearme finns c:a 40-talet olika grupper.Muslimbröderna-Senussi-,som varit undertryckta i årtionden andas nu morgonluft.Ett tillstånd som i Jemen,hotar nu på nära håll hela Europa.Bland de ovannämnda 40 grupperna finns inget gemensamt mål,förutom att man traktar efter makten.Detta lär i slutändan innebära ett inbördeskrig.Att al- Qaida lurar i vassen är helt klart,beredda att angripa oss "otroende" från lämpligt avstånd.
    Hela detta scenarie har uppstått genom NATO och Västvärldens blåögdhet och inte minst deras "hjälp",att störta en tyrann,för en än värre !!! Good help us...

    SvaraRadera