tisdag 5 juli 2011

Tortyrskam-mordet.



Raoof och Leyla Ataei dömdes som skyldiga till att ha tagit Abbas Rezais liv. Straffet blir tio års fängelse och utvisning för all framtid.
Det gläder mig.
Det ska inte gå att bestialiskt avrätta en medmänniska, trixa med rättsysemet och skylla allt på sin unge son, och sen fortsätta leva som om inget har hänt.

Den enda heder ögat kan skåda i detta fall, är den Elisabeth Massi Fritz, skapat för det skändade offrets drabbade mamma.



SvD DN Aftonbladet expressen GP

3 kommentarer:

  1. Det är ganska vidrigt ändå att sonen som varit medskyldig till det brutala mord får stanna i vårt land.
    Han är trots allt en återfallsförbrytare som hunnit göra sig skyldig till misshandel av sambon också. Med endast medhjälp till mord + misshandel är visst inte så allvarliga brott så att vi ska utvisa nån för det.

    Denne unge man kommer göra sig skyldig till fler brott, det vågar jag sätta ett par tusenlappar på.

    Jag tror dessutom att utvisningsdomarna för föräldrarna är ett spel för galleriet, innan dom är fria så kommer det ha ändrats så att dom får stanna på anknytning till sin son i slutändan.

    SvaraRadera
  2. Kom i gräl nyligen med en PK-person inom socialtjänsten som på fullt allvar menade att hedersvåld är mer vanligt förekommande i etniskt svenska familjer!!! Och trodde hon skulle få medhåll från mig, en modern utbildad kurd... Hur blind och döv kan man bli?

    Bra att de vidriga människorna som utfört detta dåd till slut fick en ordentlig dom på sig, även om den är påfallande mild. Minst 15 års fängelse utan förtida släpp följt av omedelbar utvisning skulle varit mer lämpligt. Och sonen, hur resonerar man där? Givetvis skall även han utvisas. Han är inte född i Sverige, saknar därmed annan anknytning hit, och har begått ett grovt brott. Dessa obildade grottmänniskor är en skam för alla hederliga invandrare och Svenskar, som vill leva i fred i ett modernt samhälle utan att ta till stamrelaterade stenåldersmetoder i sitt umgänge!

    /Född utomlands, men tacksam för att ha fått en fristad i Sverige!

    SvaraRadera
  3. Undrar om inte Hovrätten riskerar en DO-anmälan! Har jag förstått detta fall riktigt,äventyrar man nu det mångkulturella livet i Högsby.Eller finns det ersättare från denna anatoliska avkrok i världen ? Nåja,man kanske kan ersätta med några sällsynta nomader från Somalia..så allt i slutändan blir till vänsterextrema EXPO`s önskemål.

    SvaraRadera