onsdag 6 juli 2011

Reinfeldts multikult-paradis - en isolerad våldsliberal ö.


Efter att Norge skärpte sin gränskontroll mot Sverige har man kunnat gripa hundratals illegala invandrare och avslöjat över 20 försök till människosmuggling. Den socialdemokratiske justitieministern i Norge vill nu ha ytterligare skärpningar av gränskontrollen. Sverigedemokraterna som aktualiserade frågan om gränsbevakning i en riksdagsdebatt förra veckan välkomnar ökat fokus på gränsbevakning inom Schengenområdet.

Björn Söder, partisekreterare, kommenterar

- Norge gör helt rätt i att vidta åtgärder för att skydda sin gräns mot Sverige. Detta åskådliggör de stora problem som råder i Sverige pga en ansvarslös invandringspolitik och en bristfällig gränsbevakning. Norges förstärkta gränsbevakning visar också att man kan stärka gränsbevakningen utan att för den delen minska rörligheten för laglydiga personer. Sverige har mycket av lära av Norge och Danmark i den här frågan.

Sydsvenskan

2 kommentarer:

  1. Det rör på sig ute i världen närmast oss. Man kan hoppas att det blir ringar på vattnet och att Sverige tar efter.
    Vi har allt att vinna, skurkar allt att förlora. Vad väljer vi?
    Mitt val är enkelt.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Ja, det är märkligt. Sverige som ständigt vill verka vara så i framkanten. Och här håller vi på att positionera oss som jordens avstjälpningsplats, när alla andra länder sett vartåt det barkar.
    Fristäder ska vara för behövande, inte ett friland att odla kriminalitet på.

    SvaraRadera