torsdag 7 juli 2011

Nybyggar- Maud,C, min dom blir hård.



Maud Olofsson:
- "Jag blir extremt deprimerad när jag ser hur illa vi har skött integrationen. Jag är oändligt trött på att man stigmatiserar invandrare och bara använder negativa ord som arbetslöshet och kriminalitet när man talar om dem, säger Olofsson."
Vem blir inte deprimerad?

När Olofsson förtvivlar över stigmatiseringen, arbetslösheten och kriminaliteten i samband med invandringen, hade det varit mycket ärligt med åtminstone en gnutta självkritik.

Ty Maud Olofsson själv är den som bär skulden och ansvaret, som med sin förödande ickeintegrations-politik öppnat gränserna till Sverige, "nybyggarlandet", för massinvandring som varken landet eller kommunerna mäktar med.
Maud är direkt medskyldig till att allt för många arma flyktingar har, med Alliansens öppna-gräns-politik, förpassats direkt in i hopplöshet och utanförskap.
Många har inga andra val än att placeras i bidragsberoende i kackerlacksgetton, utan chans att ta del av den demokrati och jämlikhet som vi andra.
Kvinnor förtrycks i samma hederskulturer som i gamla landet, det är religioner och männen styr. Någon möjlighet att kommunicera och tjäna egna pengar möjliggörs inte, outbildade kvinnor är för resten av sina liv, bundna till barnafödande för barnbidrag och föräldraersättning av en framtidslös allianspolitik.

Mitt dystra minne av Maud kommer att bli som en bålgeting, en anonym och ettrig, men otydlig pratmakerska, som gjort noll för entreprenörskap och småföretagare, och som dränkte C i Alliansen.

Sydsvenskan Expressen Aftonbladet SvD
Aftonbladet DN GP

9 kommentarer:

  1. Carina:
    Eftersom du tar upp Maud O och hennes roll i den svenska politiken,ska jag i motsats till pressen ge några exempel från hennes sista Almedalstal,och kanske grunden för tårarna.
    "Det är invandrarna som bär upp välfärden",hör ni nu alla svenskar detta !!
    "Alla som kommer till Sverige är hederliga och vill Sveriges väl"..."Det är vi svenskar som skapar kriminalitet,genom att inte ta hand om alla som välsignar oss med sin närvaro"
    I sanning ett väl avvägt avslutningstal,av denna "stora" politiker,enl min mening.

    SvaraRadera
  2. Nybyggare är ännu ett av alla dessa ord i nyspråket,vars betydelse är den raka motsatsen.

    SvaraRadera
  3. Instämmer en förljugen pladderska - och noll gjort för företagare, frågan är om hon drabbats av solsting?

    SvaraRadera
  4. Helt oacceptabla och "disgraceful" utlägg av Olofsson, alliansen kan inte längre ses som klassiskt borgerliga utan snarare som en vidrig socialliberal röra. Vad nu som nu är alarmerande uppenbart är behovet av ett nytt nationalistiskt och konservativt högerparti.

    SvaraRadera
  5. Men den respektlöshet,föraktning och otacksamhet över alla de generationer ursvenskar,som genom århundraden byggt upp "vårt" land till ett välstånd.Det välstånd som hon idag medverkar till att förgöra och smutskasta,saknar historiskt motstycke....Att dessutom taga sig fräckheten,att basunera ut sin propaganda under tårar,från ett podie i Visby,förstärker mitt innre hat.Ett första klassens högförräderi !!

    SvaraRadera
  6. Thorsten:
    Du som är mer bevandrad än mig inom den svenska juridiken..Kan man kanske ställa en sådan förespråkare/importör av "nybyggare"som Maud O,till svars som medansvarig för de (tills fram idag),två åldringsmorden i Landskrona?? Eller åtnjuter alltid sådana mörkermän/ bovar i bakgrunden immunitet ?? Ett lämpligt straff åt henne vore,att förelägga en fast boplats fram till dödsdagen,i något av landets numera hundratals ghetton.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-07-08 20:39

    Lars, behåll sinne för proportionerna!
    Nu blir det stugan nästa nedslag i stan troligen onsdag, då dottern tar halkkörningskurs inför körkortet.

    SvaraRadera
  8. Thorsten:
    Du förstod vitsen,liksom jag inser att dotterns halkkörning blir svår i Julivärmen....Ha det nu bra på din semester och glöm inte myggmedlen...

    SvaraRadera