fredag 1 juli 2011

Bara i Reepalus Malmö, mina vänner, bara i Malmö.


En man blev rånad på fredagseftermiddagen i Malmö, men han sprang ifatt rånaren och svarade med samma mynt - att råna honom.
-"Det är en mycket märklig historia. Vi har ett dubbelrån, de rånar varandra", säger Malmöpolisens inre befäl Mats Attin.

Tror sjuttsingen att kriminella inte vågar råna nån i Malmö - fet chans att den du ger dig på är lika kriminell som du....!

Sydsvenskan

2 kommentarer:

  1. Inte så märkligt om detta rån skedde under senare delen av dagen...Ingen laglydig eller normal inhemsk,vågar vistas på allmänna platser el.gator i vår del av landet...Skottlossningar och rån,överfall och inbrott,så ser vardagen ut i de berikade mångkulturområdena.I Landskrona hölls i går fredag,en manifestation mot dessa invandrade kriminella.Under en minut stod allt stilla i många affärscentra,som protest mot det dagligen ökade våldet.Det hör också till saken att många mindre butiker TVINGATS stänga för alltid pga överfall,utpressningar o. rån.

    SvaraRadera
  2. Huuuu, så det blivit. Är det på allvar nån som vill ha det så?
    Fredrik Reinfeldt och Anders Borg visade Landskrona ett storartat intresse när de för att sno röster från SD kastade sig dit ner i det burqaklädda Landskrona på en intensiv blixtvisit inför valet.
    Men sen....
    Ja dom glömde visst lika snabbt bort staden där solen inte lyser mer.

    SvaraRadera