onsdag 22 juni 2011

Södertälje, Landskrona, Göteborg och Malmö, Sveriges gangsta´ hoods.


Alla, och då menar jag alla som i varenda en, normalbegåvade människor i hela Sverige kan konstatera att detta är svenska städer där invandringen sen länge tagit över.
Ingen, och då menar jag absolut INGEN, vågar påstå, att detta har nånting med befolkningen i städerna att göra.

DN debatt tog emellertid idag Karin Götblad oväntat svenskt megamod till sig, och skrev om hur den grova brottsligheten, misshandel, narkotikahandel, mord, illegala verksamhet, svartarbete, i Södertälje ska stoppas.
Då rusar Södertäljebor till torgs och skjuter budbäraren!!!
Rasistkortet lyfts reflexmässigt, och med vibrato förklaras att så stor grupp som 90% av av näringsidkarnai Södertälje är assyrier-syrianer, så om det är näringsidkare som pekas ut som kriminella, ja - då måste det ju vara -ehhhhh - assyrier-syrianer som pekas ut som kriminella.
Och FY FAN vilken jäkla schablonbild Götblad har!! Häng henne, bomba henne eller skicka en torped på henne.

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-22 22:17

    Jag har snarare fått bilden att kriminella organisationer av varierande slag pressar pengarna av näringsidkarna, även om det säkert finns ett eller annat svårt får även bland dem. Men knappast majoriteten av dem, som knappt kan hålla huvudet över vattenytan!

    SvaraRadera
  2. Inom dessa organiserade ligor finns narurligtvis en morot till alla som inget ser,hör eller säger.Liksom i gamla gangsterfilmer styrs de av en "pate" och hans närmsta.De som på något sett medarbetar får naturligtvis också sin belöning,av någon mindre allmosa.Men de verkligt stora pengarna blir inom syndikatet.T.ex har Kosovoalbaner lyckats få i stort ensamrätt inom knarkhandeln.Black Cobra (en araborganistaion) förtjänar sina stora pengar genom otaliga "små" brott,typ att stjäla ur lastbilslaster,lagerhallar etc.. De sistnämnda är fräcka nog att duka upp och sälja stöldgodset även på stadens torg.När det gäller "vanliga rån" och nedslagningar av gamla,är det den grupp som är yngst och skall läras upp.Likaledes är det dessa småglin som tränar med att elda upp bilar,skolor,daghem etc.etc.. Till slut förstår jag inte Thorstens oro över "att majoriteten knappt kan hålla huvudet över vattenytan" Med de rikliga bidrag som de erhåller (speciellt de med 5 barn el.fler),tror jag ingen av dem klagar...Kan man som jag skrivit flera gånger,åka kring i luxuskarosser,fattas inte pengar till bensin !Men bara vänta Thorsten en dag kommer det hela också till din stad,och du kommer att förundras bak låsta dörrar.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-23 10:35

    Lars: Vi har en stor grupp syrianer här i Västerås som smälter bra in i samhället, har nyligen byggt en stor kyrka som även lånas ut till andra grupper och föreningar, en mindre del är protestanter och medlem i samma kyrka som jag. Men i Västerås finns dess sedan italienarna kom till ASEA efter kriget en vana att ta emot befolkningsgrupper från olika länder, Västerås är även större än t ex Södertälje.
    Men den stora tragiken är ju att mellanöstern blir alltmera ogästvänlig för de kvarvarande kristna minoriteterna med sina urgamla kyrkor som har en kontinuitet tillbaka till de första kristna.

    SvaraRadera