måndag 20 juni 2011

Jag har hittat min doggelgänger.


En Greyhound Mastiff mix, det är min soulmate i djurvärlden, "den är den sötaste valp man kan finna på jorden. Går mycket bra med andra hundar, människor och barn och vill leva med en familj som står bi, och som vill lära ut allt om livet."

Lägg bara upp din bild på http://www.doggelganger.co.nz/ så får du veta vilken hundras som är din tvilling!

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-20 13:08

    Fox terrier mix, vad det nu må betyda för en hundanalfabet som jag...

    SvaraRadera
  2. Foxterriern är ingen sällskapshund, utan en jakthund, och kräver mycket aktivering för att må bra. Ettriga och envetna är dom också , kräver tydligt ledarskap, men söta och gulliga när de har fått utlopp för sin energi.
    Vad säger du om det Thorsten?

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-20 14:27

    hundar är hundar och människor är människor...

    SvaraRadera
  4. Tack Carina, så roligt. Som djurälskare blir det ju extra roligt. Är såå nöjd att jag hade 65% gul labbe.Tänk om man var så söt och mysig vid 60 åren. Lena Linden

    SvaraRadera
  5. Åhhh, vad fint Lena, en golden! Thorsten, hundar är i många fall en bättre hälft av människan!

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-06-20 21:59

    Javisst, hundar delar även många sjukdomar med oss. När jag berättade min förra chef, en schäferentusiast, att jag blev hjälpt av glukosamin med mina leder berättade han att glukosamin i fodret blev en revolution för hundarna, som fick rörligheten tillbaka. Får väl vid tillfälle kolla, hur mycket billigare det blir att köpa i foderbutiken än i apoteket (ingår ej i högkostnadsskyddet).

    SvaraRadera