onsdag 22 juni 2011

I min mammas Landskrona råder laglösheten.


Ibrahim Darwiche sitter utanför sitt livsverk, Auktionssalen på Eriksgatan i Landskrona. På skyltfönstret har han klistrat upp en stor skylt: "Stängt i protest mot laglösheten i Landskrona" och han uppmanar sina butiksgrannar att göra likadant.

Landskrona - platsen som skrupellösa idiotpolitiker skapade, Gud glömde, och djävulen inte ville ha.

HD

3 kommentarer:

  1. Det som är betäcknande för Landskrona,är att det nu gått så långt,att de boende som tillhör tidigare generationer av invandrare,reagerar mot dagens laglöshet...Detta framgick vid en eftervalundersökning,där man konstaterade att många av dem valt SD !Så blev alltså till slut P A Hansson`s "folkhem" i Landskrona m.fl orter arabiskt,med inslag från Kosovo och Rumänien..

    SvaraRadera
  2. En annan syn på det hela har tydligen även polisen i Landskrona.Kanske grunden för deras uppgivenhet,att åklagarna låter gangsterna allt för lätt,på nytt komma fria.Anarki skapas ju genom korruption och ofta hjälp från ovan.Den man som nu drastiskt demonstrerar,visar sig i dagens tidning inte vara ensam och uppgiven näringsidkare..Det finns de som stängt sina butiker för evigt p.g.a upprepade inbrott o.rån..Alltså styrs denna lilla stad med c:a 30.000 invånare av brottslingar !! Hederliga göre sig icke besvär..

    SvaraRadera
  3. Som det tragiska Södertälje.
    Var är våra politiker?????
    Väck dem, för Guds skull.

    SvaraRadera