torsdag 5 maj 2011

Svensk rättspraxis, dra åt.......!


Det ska fan va offer i Sverige!!!

Dådet 2007, söder om Sävsjö i Småland, är ett av de mer upprörande och omskrivna. Pensionerade taxichauffören, 81-årige Uno Andersson, hörde hur någon försökte stjäla hans bil och rusade ut. Då blev han brutalt nedslagen med en sten i huvudet och släpades medvetslös ner till en sjö i närheten, där han dränktes. Huruvida Uno avled till följd av misshandeln eller genom drunkningen är inte riktigt klarlagt.

En blott 16-åringen, som bodde i ett samhälle i närheten, fälldes för mordet. Han dömdes i februari 2008 till tre års sluten ungdomsvård.

Fast så sluten var nu inte den svenska slutna vården.

16-åringen, som ansågs ha svåra sexuella problem och bedömdes som mycket instabil, beviljades trots detta, möjligheter att fritt röra sig utanför det avspärrade området, med väl tilltagna permissioner efter halva sin vårdtid.

Först tillbringade han helgerna i en lägenhet som SIS (Statens Institutionsstyrelse) tillhandahöll – ensam. Senare bodde den unge killen där hela veckor utan sällskap.

– Det hade kanske i och för sig varit okej, om det inte var för att han kontinuerligt bröt mot alla regler, som personal påpekade gång på gång.

Den 4 december i fjol spårade den i dag 19-årige mannen ur ordentligt igen, och gav sig på en flicka i högstadieåldern. Hon tvingades att utstå diverse grova sexuella övergrepp på en toalett på en efterfest i bostaden som mannen fått sig tilldelad av myndigheterna.

Säg mig - här jagar Sverige en välkänd australier med Interpol över hela världen under sällan skådad kalabalik för en.... ehhhh, trasig kondom vid frivilligt sex...
Fast i vardagslag bjuder Sverige unga dömda kriminella män på gratis lyxliv där de fritt fram kan vidareutveckla sig inom mord/våld och annan rå brottslighet.

Kan nån förklara för mig????

ExpressenPIGP DN

11 kommentarer:

  1. Svåra uppväxtår i Somalien !!!!

    SvaraRadera
  2. Det här gör mig alldeles utom mig, Lars, vem vill Sverige skydda, offren eller mördarna.
    Jag tappar tron på mitt land, politikerna är ena oförmögna handlingsförlamade, kappvändande good-for-nothingnollor. Duger inte ens till att snacka floskler trovärdigt.

    SvaraRadera
  3. Dessutom pratas det friskt om allas lika värde....i min värld har denna kille förbrukat sitt människovärde totalt. Han är inte lika mycket värd tack vare sina egna handlingar, punkt slut!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Och det där snacket om våldtäkter och invandrare! - http://politisktinkorrekt.info/2011/05/05/ung-mordare-valdtog-under-sin-frikostiga-ungdomsplacering/

    Marita.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-05-05 21:58

    Av namnet att döma snarare adopterad, troligen mycket ungt, ej invandrare i den vanliga meningen.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-05-06 09:05

    Helt bortsett från själva insinuationen ovan kom ju personen i fråga till Sverige långt innan puberteten om den är adopterad.
    Sedan finns det ett äkta bekymmer här: det är enklare att adoptera barn som har någon forma av sjukdom och/eller funktionshinder och som är några år gamla. Det händer att adoptivförädrar tar sig "vatten över huvudet" med en sådan adoption.

    SvaraRadera
  8. Faktum är att andra kulturer har en annan syn på kvinnor, som lägre än hundar, självklart byter män inte kvinnosyn vid gränsen till Sverige.
    En enorm maktlöshet och vrede finns i att gängvåldtäkter av denna typ http://politisktinkorrekt.info/2011/05/05/gangvaldtakt-kan-ha-skordat-sitt-forsta-sjalvmord/ driver flickor/kvinnor till självmord.
    Det behöver man inte vara Einstein för att räkna ut.
    Om just denna unge kriminelle glajdare med svängdörr till "vården" vet jag inte mycket.

    Men Thorsten har rätt i att adoptioner av traumatiserade barn inte är okomplicerat alls. Det kräver 24/7 av de blivande föräldrarna, något som alla inte är rustade för eller beredda på. i sin naturliga längtan efter ett eget barn att älska.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-05-06 09:51

    Carina, jag citerar Dig ur bloggens ingress:
    "Jag tillåter inga nedsättande ord om medmänniskor, på grund av ras och etnicitet - dessa kommer att raderas."
    Det där om negrer, våldtäkter och mandomsprov hör dit!

    SvaraRadera
  10. Jag har inga belägg för om det påstådda av anonym är fakta eller nedsättande förljugenhet.
    Men, respekterar din anmärkning, Thorsten.

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-05-06 12:18

    Det lutar nog åt det senare. Hyvens att Du tog bort. Ser fram emot en fin majhelg i stugan.

    SvaraRadera