måndag 2 maj 2011

sju-klöverns-snuttipluttifieringen av invandrade människor är kontraproduktiv


C´s Annie Johansson, skriver i SvD: "För att invandrare lättare ska kunna få in en fot på arbetsmarkanden är det viktigt att Las reformeras."

Gäsp - morsning och good-bye - C.
Det är ju fullkomligt obegripligt att etablerade politiker behandlar invandringsfrågorna som snuttiplutt-da-da-verksamhet. Lyft blicken, för sjuttsingen, vi ger flyende en chans, en ovärderlig möjlighet till nystart - sen behandlar politikerna dem som handlingsförlamade och totalt hjälplösa porslinsfigurs-kollin.
Hört talas om maskrosmänniskor? Människor som av egen inre kraft skapar sig och familjen ett liv?
Låt dem göra det.
Men nummer ett - stoppa massinvandringen som givetvis är grunden till massutslagningen.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-02 21:47

    Centern har gjort sig känt som det parti som mest hackar på LAS. Men de flesta debattörer missar den viktigaste poängen med LAS: Blir jag uppsagd enligt LAS turordningregler är jag nollställd inför en ny arbetsgivare, det var force majeure inte mitt fel. Blir jag uppsagt utan LAS måste jag för en presumtiv ny arbetsgivare förklara varför jag, och inte kollegan fick sparken. Vilken uppförsbacke!

    SvaraRadera
  2. Just denna tycka-synd-om-mentaliteten är nästan det värsta.Vuxna människor har alltid och kommer alltid attt klara sig på egen hand utan detta vuxen-dagis-dalt.

    /HellBoy

    SvaraRadera