fredag 6 maj 2011

Anmäl Ullenhag för totalitära uttalanden!


Erik Ullenhag avfärdar påståendet om indoktrinering, när det gäller den tillsatta propaganda-apparaten mot SD.
Ullenhag:
– "Skolan och samhället ska inte vara neutrala när det handlar om demokrati och mänskliga rättigheter", sade han på en presskonferens tidigare i dag.

Vad är det karln står och säger???
Att samhället kan ta sig rätten att bryta mot objektivitet och neutralitet, när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter???

Sverige under alliansen - väck mig ur denna brutala mardröm, snälla!

Expressen

21 kommentarer:

  1. Denna mardröm verkar inte ha något slut.
    Ullenhag är som klippt och skuren för huvudrollen i samma dröm...tre andra tragiska figurer figurerar med samma resultat i denna videoupptagning som härrör från vårt högsta styrande organ, nämligen riksdagen. Är det någon mer än jag som blir mörkrädd på riktigt när dessa totalt urblåsta representanter för för alliansen talar för de utländska kriminellas rätt att stanna i Sverige????
    OBS! DETTA MÅSTE SES!!
    http://www.youtube.com/watch?v=NVIBwNedF8I&feature=player_embedded

    /HellBoy

    Ps. Ingen från övrig opposition(S,VP elller MP) tar replik...inte ens Maria Ferm;)vad nu detta innebär....

    SvaraRadera
  2. Tack för länken,HellBoy, mycket fängslande, kunde inte sluta titta och lyssna.
    Han har vuxit Kenth E, och har en föredömligt orädd och lagom respektlös ton mot de yberetablerade sjuklöverspolitikerna, som levt en hootsie-tootsidrönar-tillvaro med varandra i djupasre symbios och livsfarlig (-för landet-) törnrosasömn.
    Länge leve SD som tar fram storsleven och burdust rör om ordentligt i grytan och väcker jamarna.
    Shit vad det behövs!

    SvaraRadera
  3. Tycker likandant, skönt att se Kent lite lagom arg då han är som bäst så. Tycker mig se att SD-folket börjar bli varma i kläderna och släppa lite på nervosiset och respekt för kammaren och övriga ledamöter, ser fram emot nästa valrörelse redan.
    Länkar även till en annan favvo...Nima Dervish.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QA-adXMUxmw

    Tyvärr inte SD men mycket slipad och duktig på att argumentera.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Se Federley raljera över att Kent har ett patos, det är årets klaraste hit. Federleys totala oförstånd över känslor i riksdagen, typ - "du ser nästen ILSKEN ut!!", vicken höjdare!

    Ja, om man inte blir berörd, arg, ledsen, förtvivlad, vad är man då för människa, vad har man då för passiv idiotsyn på tillvaron?
    Tack, HellBoy.

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2011-05-07 08:57

    Det är ju närmast självklara saker Ullenhag säger, om han nu sa det, att skolan ska lära ut demokrati och vara demokratisk i sitt föredöme och lära ut mänskliga rättigheter och söka leva upp till dem. I så måtto är skolan subjektiv ty den verksställer något grundläggande för det svenska samhället, bestämt i riksdagen landets högsta beslutande instans. Dessa grundläggande värden ska skola och hem tillsammans skicka med sina barn ut i livet. Utan dessa värderingar spelar spelar superkunskaper i specialämnen mindre roll.

    SvaraRadera
  6. Tror det är en mycket farlig väg Ullenhag är inne på, vems subjektiva åsikter om demokrati och mänskliga rättigheterska råda i ditt barns klass?
    Ryyys.

    SvaraRadera
  7. Ulf:
    Efter att ha vaknat upp ur narkos,5 ggr senaste veckorna och varje gång hoppats på ett sundare land Sverige.Men lika besviken varje gång,över avvecklingen av allt sunt förnuft.Det som nu denne Ullenhag ska söka skapa,är att stänga,smutskasta och kanske i förlängnigen förbjuda sista demokratiska partiet -SD- i "vårt" land.Den "demokrati" som nu råder i Sverige gav ju Putin skrämmande bra exempel på....En exakt kopia av DDR-styret,där vi ursvenska demokrater till sist måste gå ut på gator och torg och kräva dessa diktatoriska politikers avgång.Men liksom i DDR lär det dröja ännu några år tills landet är fullständigt kört i botten,först då vaknar de sista sovande...

    SvaraRadera
  8. Gute Morgen, Lars, hoppas jag får gratulera till en lyckad operation, hoppas jag kan vara lugn nu! Härligt att ha dig här igen!

    SvaraRadera
  9. Carina:
    Puuhhh ja,jag är som du ser åter vaken,om inget annat känner man det av smärtan.Men stridsviljan för ett bättre Sverige,åt kommande generationer lever kvar.Bland otaliga slangar och sladdar, söker jag med pekfingervalsen reta några vänstersympatisörer...Kan jag kanske sen stärka de krafter,som stöder el.sympatiserar med sista hoppet -SD-känns det lättare att gå in i nästa fas....

    SvaraRadera
  10. Go, go, go, Lars, din vilja verkar kunna försätta berg! Jag delar din kamp för Sverige - i framtiden!

    SvaraRadera
  11. Ulf Hjertén2011-05-07 12:45

    Jag förknippar inte Ullenhags önskan om demokrati i skolan och arbete för mänskliga rättigheter med något slags försök att hålla SD utanför riksdagsdebatten och andra debatter. Är det något jag missat? För mig är det förstnämnda fullständigt självklart. Men demokrati och mänskliga rättigheter nerskrivna i viktiga dokument och sedan lagda som hyllvärmare någonstans det är ju ett elände. Dessa båda viktiga värden måste alltid ERÖVRAS PÅ NYTT OCH PÅ NYTT i en ständig övningsprocess. Ullenhag kan ju börja med att bjuda Åkesson på fika i riksdagscaféet och visa hur demokrati i praktiken kan se ut. Man talar med varandra med respekt för varandras åsikter, så lågmält att man inte stör grannarna i bordet bredvid. Och välkommen upp ur sjuksängen Lars!

    SvaraRadera
  12. Ulf:
    Jo,du har missat att denna Ullenhag är tillsatt p.g.a "FRÄMLINGSHATET" och att den bidragande orsaken,säges vara SD`s inträde i riksdagen...Det märkliga är att det inte sker utifrån det som ofta nämnts i bloggen"alla människor lika värde",eftersom man helt bortser från "fientligheten mot oss svenskar"Att sen denna utvalda "demokrat" ska lära barn hur en "demokrati" fungerar när "våra" barns skolböcker är fyllda av lögner,propaganda,etc...är en annan fråga.Som du kanske känner till,fanns vid en skola i Nyköping,läroalster med uppenbara lögner som SÖ beslutade,att de berörda rektorerna omedelbart skulle dra tillbaka.Så länge man på detta sätt gör svart till vitt i våra skolor,ser jag ingen ljusning på lärofronten.Tack Ulf för dina tankar kring min sjukdom,hade också hoppats kunna njuta årets bästa tid i naturen...nu ville kroppen annorlunda..tyvärr.

    SvaraRadera
  13. Lars, hoppas du mår efter omständigheterna väl. Du får krya på dig.

    /Plutten

    SvaraRadera
  14. Tack Plutten,känns förutom de dj-ska smärtor som plågar mig.tungt att missa det sköna vårdagarna,som man längtat efter hela långa vintern...Men nu får jag prioritera och kämpa på, för att åter kunna komma på benen....

    SvaraRadera
  15. Sänder stärkande hälsningar från västkusten, Lars! Hade jag kunnat healing hade jag skickat detta till dig;)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  16. Tack Hellboy,skönt att se att man har vänner över hela landet..Går det som jag hoppas och kämpar för,ska vi dricka en Espresso ute under grönskan,gärna i "Laxstaden"Mellan våra orter är ju inte så långt....

    SvaraRadera
  17. Thorsten Schütte2011-05-07 18:55

    Mellanlandning hemma mellan stuga och att vi ska titta på "kosläpp" i morgon, en het önskan av min dotter som älskar kor. Bryter off line kort för att från hjärtat önska Lars tillfrisknande och smärtsläpp, Du kanske inte hinner ut i senvären mellan hägg och syren, men i alla fall innan syrenen blommat klart. Vidare bloggkommentering, bl a av Vet Bästerberg får anstå. Önskar en fortsatt bra helg!

    SvaraRadera
  18. Jag älskar också kor, åh så underbart att få se deras vårglädje, lyckos din dotter! Jag älskar grisar också. Vet inte vad det är med dessa djur, jag faller för deras fullkomligt oskyldiga harmlöshet.

    SvaraRadera
  19. Låer som en trevlig "blind-date".
    Maila mig gärna på hellboy_1965@hotmail vid tillfälle så träffs vi över en latte/expresso+
    negerboll;)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  20. Härligt! Carinas blogg - connecting people!!

    SvaraRadera
  21. Thorsten Schütte2011-05-08 15:09

    Ullenhags val av Westerberg är problematisk. Jag tvivlar inte på hand goda uppsåt och föredrar en socialliberal som Bengt W. före en batongliberal som Björklund. Men Vet Bästerberg är för "von oben" och polariserande, det skulle behövas folk som i det stora kunde åstadkomma samma dialog som vi i det lilla här på bloggen.
    Kosläppet var en upplevelse, man inser att de stora bisonhjordarna på prärien och buffelhjordarna på savannen genetiskt bara är ett myrsteg borta!

    SvaraRadera