söndag 3 april 2011

Roddan, vicken grabb!


Piers Morgan CNN intervjuar Rod Stewart, denne mest naturligt älskansvärde charmige superstar, så full av humor och uppriktig livsrikedom, delar med sig på sin resa på Memory Lane!
Och jag kan inte bli mer imponerad.
Wow - tänk om 66åriga grabbar sett ut sådär när jag var liten - då hade framtiden varit lika lång som lockande!

5 kommentarer:

  1. Jag undrar hur mycket som är genetiskt betingat alternativt livstilen som avgör hur pass väl man åldras med behag eller inte. Jag tycker det är "skrämmande" att se så många av dagens 25 - 30-åringar som om de vore "pensionärsaktiga" i sin utstrålning. Svårt att beskriva men de känns så in i bomben lillgamla hela högen. Och då hjälper inte Botoxsprutor.

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Plutten, jag har just varit på Danderyds Sjukhus på efterkontroll sen jag fick rör insatta i öronen för att kunna tryckutjämna. Jag har aldrig sett så många fula människor en måndagmorgon! Så feta, skitiga, byxor som hänger i baken, mössor/kepor/luvor på inomhus och fullkomligt utan stil. Putsa skorna? Slutade man med det på 80talet eller? Tvätta håret? Räta på ryggen?
    Minns när svenskar var ett vackert folk, när man "klädde upp sig", mins mamma och pappa på föräldramöten, på läkarbesök, på ICA, alltid stiliga, propra och noggranna med sin appearance. Min syster och jag i hemsydda och hemstickade fantasiska små kjolar, klänningar, kappor, koftor.
    Vad var det för fel på det?

    SvaraRadera
  3. Mmm, han kan klä sig, men jag har sett honom irl - praktberusad och gapig och med handen under närmsta blondins kjol. Hellre då slashasar som är trevliga.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Fast allra helst snyggt klädda som också är trevliga :-)

    /Öbon

    SvaraRadera
  5. DEt verkade på intervjun som om han verkligen vuxit till sig.
    Han fick ju cancer i strupen för några år sen, och gick igenom allt vad det innebär. En sån resa brukar kunna bringa ödmjukhet i det största grisarna.

    SvaraRadera