lördag 2 april 2011

Inte-första-april-nyhet-jag-svär.


Sugen på en Baby Gaga-glass för 150:-?
Nope - too late.
De brittiska myndigheterna satte stopp för succéglassen gjord på bröstmjölk, som ett kafé i Covent Garden gjort till sin bästsäljare.
På grund av hepatitvarning.

Men om man är ute efter udda stuff, och vill vara först, så har kinesiska kockar fått en helt ny blixtrande idé. Deras nya export är ägg kokta i ett dygn i pojkars urin, efter ett urgammalt recept från Dongyang i östra Kina. En delikatess, som dessutom har förmågan att sänka feber och höja koncentrationsförmågan.

Se bara upp så ni inte kokar i flickors urin, för då kan det braka rent åt helsefyr.
Du kommer garanterat att bli dum som en åsna.
Det är skillnad på urin och urin.

4 kommentarer:

  1. Tydligen släpper äggskalen igenom en hel del, vilket jag inte visste. Men det ger ju oanade möjligheter för produktutveckling. Baconsmak är en given hit på USA-marknaden. Eller varför inte marknadsföra "Absolut Egg" och "Ettan Egg"?

    /Plutten

    http://www.skanehill.se/omagg.html

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-04-03 09:47

    Bra att jag redan ätit frukost när jag läser det här...

    SvaraRadera
  3. Plutten, din eviga optimism, oändliga skaparglädje och aldrig sinande entreprenörsfantasi borde kunna användas till att göra jorden till en mycket, mycket bättre plats!!

    SvaraRadera
  4. Om jag fick bestämma så skulle jag förbjuda/brandskatta fotboll och sedan bygga ishallar på alla möjliga och omöjliga ställen. Spelar man hockey så finns det inte så mycket energi kvar till annat otyg. Jag skulle nog inte bli så poppis/långlivad, men det är smällar man får ta som världsförbättrare.

    Visste ni att det faktiskt finns en isrink i Libyen? Jorå, den finns i Benghazi. Apropå Current Events.


    /Plutten

    SvaraRadera