fredag 29 april 2011

Inatt kommer prins William att gå och lägga sig som ogift



Imorgon när han, Prince William Arthur Philip Louis of Wales vaknar, bär han hela Storbritanniens äktenskapsära och trohetsheder på unga sina axlar.
Med tre skilsmässor i barnaskaran så har farmor Elizabeth spänt sina förväntningsfulla och icke-förhandlingsbara kungliga ögonen i brudgummen.
Men känn ingen press, William.

2 kommentarer:

  1. " Som den här bloggens självutnämnda estet, så känner jag mig tvungen att skriva av mig med anledning av bröllopet. Allvarligt talat, vad är grejen med kvinnor och alla dessa "huvudbonadskreationer"? När jag kikar på bilderna så undrar jag "är det ett bröllop eller ett konvent för Star Wars-anhängare?" Hur tänkte dom beträffande Prinsessan Beatrices "hatt"!? Tydligen är gränsen mellan kreativitet och galenskap hårfin. "

    Med en lite allvarligare underton, så är det par saker jag undrar över. Vilket plagg väljs först eller kommer det som ett kit? Beslutsprocessen kan inte var helt enkel oavsett vilket. Att bestämma sig för en slips ter sig som en barnlek jämfört med valet av dessa kreationer.

    /Plutten

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/woman/fashion/3554808/Royal-Wedding-we-look-at-the-celebrity-and-royal-guests-style.html

    SvaraRadera
  2. Rätt, rätt, rätt, Plutten, the crazier - the better, eller..?
    Tror det börjar med klädseln, först därefter släpper man in en kreativ hattmodist med konstnärsambitioner. Och en sjuhelsikes förmåga att sälja in skrållan!!!!

    SvaraRadera