torsdag 14 april 2011

Dagens riksdagshärva:We did NOT have a meeting with SD


HellBoy tipsar om denna artikel i Café Om ett SD-träd faller på Ylva Johanssons tomt - har samarbetet då ägt rum?
Huuuur ska S nu vända och vrida sig, de vill, vill, vill så gärna leka med SD, dom har ju så mycket gemensamt - men mamma har ju sagt att man inte får leka, inte ta i dem, ens med tång. Men kanske ingen behöver ens märka det, lite som att smygröka...
Tuuuufffft.

Under det "hemliga" mötet twittrade ett par av de moderata ledamöterna om att de sett SD:s representant Sven-Olof Sällström i möte med de rödgröna på Ylva Johanssons (S) rum.
Vilket ju starkt indikerar just samarbete.
Hus tog i helsicke. Ylva Johansson kallade till pressträff där de förnekade allt samröre med Sällström och twittervänstern rasade mot ”lögnarna” Hanif Bali och Christoffer Järkeborn (M).
Ylva Johansson sprang till och med till sin gruppledare och krävde att denna skulle driva frågan om twitterförbud hos talmannen.

Ja, ja, ja rätt där, Ylva, skjut bubäraren, och gläds åt stordådet att vara den största pajasen i svensk politik.

Vi hade såna hala överlöpartyper i min skola också - det var aldrig nån som gillade dem.

Tack och lov att jag kunnat blogga iställe för att SM finalen i hockey med Björn. Vicket skämt, Skellefteå. Grattis Färjestad, typ.

Expressen Aftonbladet

13 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-04-14 21:42

    Hoppas bara att sossarna i blotta förskräckelsen inte hoppar av överenskommelsen, till de arbetslösas skada. Något liknande har redan hänt i ett annat ärende, kommer dock ej ihåg detaljerna.

    SvaraRadera
  2. Jag är så nöjd med att SD rör runt lite....
    Det blir lite mer spånnande!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-04-14 21:51

    Onekligen. Som utskottsekreteraren jag citerade tidigare påpekade: när regeringen är i minoritet flyttas makten till Riksdagen, där händer saker, inte nödvändigtvis alltid så man tycker om det, men långtråkigt är det inte!

    SvaraRadera
  4. Men sandlådenivån är ju pinsam...oder?
    Någon som läst Thoralf Alssons blogg de senaste dagarna? I styrelsen på TT (tidningarnas telegrambyrå)sitter en rad prominenta gubbar...kan förklara att Sveriges mediavärld är så enögd och enkelspårig......check it out!

    http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/april/tt-sveriges-storsta-pk-filter.html

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-04-15 08:50

    Heter någonting Tidningarnas Telegrambyrå och är samägd av Sveriges Tidningar då är det ju inget konstigt att den återspeglar dessa tidningarnas sammanvägda policy, oberoende vad man tycker om den.
    Sandlådenivån är synnerligen pinsamt, men jag tror det går över med tiden om inte SD levererar något riktigt kraftfullt magplask, men jag tror de är för omdömesgilla för det.

    SvaraRadera
  6. Fortsätter leverera tips på "ögonöppnare"...
    http://www.youtube.com/watch?v=vt-pJLp32pM&feature=channel_video_title

    14 min lång men helt klart värd att kolla in ifall problematiken "vem är svensk och vem är invandrare?" ställer till det.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  7. Det skall bli högintressant att följa finländarnas val på söndag. Sannfinländarna låg på drygt 4% i förra valet men kan bli näst störst denna gång. En rysare/mardröm för våra etablerade ifall ett liknande scenario sker i Sverige 2014 ......ojojoj det kommer att bli "smutsigt"...tro mig!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  8. Sant Thorsten om TT men svenskar generellt tycker och tror ungefär så här:

    "Tidningarnas Telegrambyrå eller i vardagligt tal TT upplevs nog av många svenskar som ett objektivt och kanske rent utav som ett ”statlig nyhetskanal”. TT vårdar sin anonymitet och därmed sin trovärdighet med stor omsorg. TT är det enda vi ser och då är det också sant."
    Citat från Thoralfs blogg.

    Fråga 100 svenskar på gatan och INGEN känner till att ex. Aftonbladets Jan Helin sitter i TT:s styrelse och därigenom har inflytande över dess utforming och spridande av div. åsikter.
    Detta luktar illa!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-04-15 09:19

    Det finns en fadd eftersmak hos Sannfinnarna, deras förakt för den svenskspråkiga minoriteten i Finland. När jag kom till Sverige på 80-talet, då var Finland det grannlandet Sverige hade mest utbyte och kontakter med, Norge och Sverige satt lite grand "rygg mot rygg". Nu är helt klart Norge Sveriges viktigaste grannland, Finland har blivit lite mera främmande. Sorgligt, egentligen!

    SvaraRadera
  10. Sannfinländarna beskrivs i media som nationalister med ungefär samma politik som SD men den största skillnaden att de inte är RASISTER...PUH!, vilken tur att vi är det enda landet i Europa som har detta problem....
    rasister i parlamentet.Usch,fy och skäms på oss!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  11. Ulf Hjertén2011-04-15 10:21

    Att Ylva Johansson skulle vara den största pajasen i svensk politik är väl att ta i, men visst borde det röd-gröna gänget ge SD kredit för att de backar upp detta viktiga arbetsmarknadsförslag. Sen ska man väl inte diskutera favoritlag i hockey men att kalla "mitt" gamla favoritlag ett skämt tar jag som, just det, ett skämt.

    SvaraRadera
  12. Ulf: Att ljuga är fult och att politiker av Ylvas kaliber sysslar med detta gör att hennes kandidatur till "största pajasen" är ett faktum.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  13. Thorsten Schütte2011-04-15 10:41

    "Största pajas" är en vandringspokal som, eftersom politker är människor med fel och brister precis som vi, byter ägare ganska ofta...

    SvaraRadera