lördag 19 mars 2011

Dansar dom med broddarna på?


Nyss var det ramaskri för att pensinärerna inte fick påtår på eftermiddagskaffet, och nu läser jag att dom häller ut kaffet på golvet. Hur ska dom ha det?

Pensionärerna som brukar hyra Folkets hus i Varberg för sin söndagsdans har verkligen valsat runt i svensk press som kuriosa de senaste dagarna.
De har nämligen portats för att de dansanta gamlingarna häller ut kaffepulver på golvet, för att få till det rätta glidet. Parketten har blivit missfärgad och sliten, enligt föreståndaren Peter Enroth, som inte kan begripa varför de måste ha kaffe på golvet.
- Det går ju absolut inte att dansa om man inte har något glid på skorna, säger en besviken Gun Gell Johansson till SR Halland.

Problemet är helt nytt för mig, har alltid haft bra glid själv. Drabbar det bara pensionärer? Kanske är det nån som bara är rädd att pangisarna ska trilla och bryta lårbenshalsarna, som No Slip behandlat golven helt halkfria, i ren välmening.

Mitt pangistips, ta kaffepengarna och köp dansskor för, och valla dem med Racewax glidvalla, eller vira in dem i silketyg.


Metro
Nyhetskanalen

1 kommentar:

  1. Kaffe på parketten? Nä, men nu går väl skam på torra land, "alla" vet väl att stearin är det bästa.

    /Öbon

    SvaraRadera