tisdag 22 mars 2011

Äntligen.


DN skriver idag: "S vill straffa sexköp utomlands."
Just när hela svenska folket sen månader otåligt väntar, längtar, suktar och trånar efter att få minsta lilla nys om vad nya partiledaren har för viktiga frågor, prioriteringar, visioner och mål för Socialdemokraterna, då kommer det som ett brev på posten!

5 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-03-22 22:03

    Även om jag sympatiserar med bevekelsegrunderna bakom en kriminalisering så blir det här i praktiken ett kraftfullt slag i luften, hur ska t ex bevis säkras om det som har hänt inte är ett brott i landet i fråga och därför myndigheter i detta land inte behöver hjälpa svenska myndigheter (och efter Assangeröran kommer dessutom dessa myndigheter att vara minst sagt reserverade mot svenska myndighetsförfrågningar). Bevisen kan då bara bli vittnesmål av andra svenska som råkar vara i närheten och ser/gissar sig till vad som pågår. Håller troligen inte i domstol!

    SvaraRadera
  2. Du har säkert rätt Thorsten.
    Men håll med om att det är rätt anmärkningsvärt att S gått igenom en lång process och nu utsett ledare - utan att nån har en aning om vad han/dom vill!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-03-23 08:52

    Drygt tre år kvar till nästa val och snart är ordförande och VU på plats. Man kan hoppas att det nu inträder arbetsro, så de kan mejsla fram en strategi för framtiden!

    SvaraRadera
  4. Men vet S-väljarna vad de valt?
    Min uppfattning är att för att kunna välja någon så måste vederbörande berätta om sina visioner, motsatsen kallas "att köpa grisen i säcken".
    Men ta ställning i sexköpsfrågan utomlands var uppenbarligen lättare.

    SvaraRadera
  5. Däröver skrattar hela världen...Och Sverige står åter en gång med dummstruten över ögonen !!!!Men möjligen kan de med sådana löjliga utspel,dölja de akuta inhemska problemen ??? Vet S-väljarna vad de valt ?? Nej,och det lär inte hellre intressera dem..Den invanda och inlärda propagandan fungerar liväl på valdagen...Vad fackpampar och andra högdjur inom "partiet" gör är ändå alltid riktigt....

    SvaraRadera