fredag 11 februari 2011

Tips till kvinnliga singels, blink-blink, leta bland modellbyggarna!


En favvobloggläsare med oanade talanger, skriver på min begäran, efter att jag fullkomligt frapperats av en kommentar av USAs first lady.

-"Vet inte om vad jag skall skriva om, modellbyggeriet eller balansfrågan. Om den sistnämnda kan man väl säga att obalans på alla sätt och vis är urmodern till alltings jävligheter.

Beträffande modellbyggeriet, så kan jag tipsa alla kvinnliga bloggbesökare som är på jakt efter en partner, så försök att hitta en passionerad modellbyggare. De är kanske lite nördiga men i gengäld så är deras hobby inte alltför dyr, de stannar hemma (till skillnad från golfaren) och ni får garanterat kontrollen över fjärrkontrollen, om det inte dyker upp en för det senaste projektet relevant dokumentär på dumburken vill säga. Med andra ord ett riktigt kap. Säg till så kan ni få ett par länkar till deras virtuella vattenhål och kanske ett par raggtips, om ni ber vackert ;-)

/Plutten, The Limsniffer"

1 kommentar:

  1. Va`nurå, har ingen nappat ännu! Skall jag tolka det som att de flesta brudar gillar att karlsloken inte är hemma? ;-)

    Och nu på en lite allvarligare nivå. Det hålls tävlingar, både på nationell och internationell nivå. Varje år flockas modellbyggare i Telford, England, vilket anses var VM i modellbygge, för att tävla i modellbygge med sina mästerverk. Kolla på byggen via den bifogade länken. Jag skulle bli mycket förvånad om ni i n t e blir imponerade.

    /Plutten

    http://ipmsnl.netfirms.com/shows/telford-2010/smw-2010-a.htm

    SvaraRadera