torsdag 24 februari 2011

Loka-lurad.


Ikväll är Björn på sin gourmetherrklubb, och jag tog det enkla när jag lämnat honom, köpte nåt färdiglagat, två Loka Citron och körde hem.
Dukade fram och tog en stor klunk iskallt gott citronbubbel. Men - usch, tvi, tvi bläää och vale, sötsliskigt superjolm, spott och fräs, huvudvärk, och snudd på dödsångest. Glodde ilsket på etiketten, inte var det citronsmak i båda flaskorna, den nyss förtärda innehöll nåt så osannolikt vidrigt som friskt vatten med en unken bismak av krusbär/päron.
VARFÖR DEEEEET?
Det har gått massinflation i vattensmakerna, men det går inte att begripa varför.
Jag googlade:
"Loka finns i smakerna Naturell, Citron, Apelsin/Havtorn, Smultron/citron, Päron, Hallon/Grape, Vildäpple, Fläder/citron, Jordgubb/Guava samt Loka Likes Asia serien som har smaker från Asien."
De har inte ens vågat tala om att den finns päron/krusbär - de mörkar, de jäklarna, och smyger in den bland citronerna för att nån ska köpa den.
Men. Aldrig mer.
Basta.

5 kommentarer:

  1. Hoppar gärna smakvatten, föredrar trots allt vanligt "bonnavatten"

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Själv är jag helt såld på citron, i allt! I Thailand hade hotellets alla toaletter små skålar som innehöll den fräschaste citronoljan över värmeljus. Det plus AC spred en grym känsla av knastrig friskhet. När vi fick massage använde massörerna citronolja...

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-02-25 10:48

    Det kanske är dags för "Absolut Vatten"...

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2011-02-25 11:06

    Finns inget som slår friskt vatten som måltidsdryck eller törstsläckare. Dessutom: Finns det något så estetiskt nedsläckande som plastflaskor. Men det förståss: I Barcelona och andra förorenade städer är de en välsignelse, särskilt om de har svenskt eller norskt ursprung. UTAN KOLSYRA!!

    SvaraRadera
  5. Sällar mej till skaran som tycker att naturellt vatten är godast, iallafall här i Sverige. I Italien brukar jag dricka flaskvatten, (fast det går att dricka kranvatten där också).
    Det är bra business med allt detta vatten..
    /B-M

    SvaraRadera