tisdag 8 februari 2011

Antikl - IS - max.


Ska isen i de branta, dimmiga pisterna och den usla bortförseln av snön som ständigt faller över topparna, avgöra alpinaVM?
Oacceptabelt.
Pärson och Vonn utan medalj sofar.

Expressen

4 kommentarer:

  1. Görgl är en värdig vinnare, tycker jag! Kul att hennes tuffa åk gav utdelning. Naturligtvis hade jag hoppats på att Anja skulle slå till redan idag, men när andra superkanoner som Vonn misslyckas, och Riesch "bara" blir trea, så, nä, jag är inte missnöjd.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-02-08 14:07

    När vi ändå är inne på kändisar och antiklimax kan vi lika bra ta upp Assangefallet.
    Det här blev ju en fullständigt obegriplig cirkus. Assange erbjöd, både när han var kvar i Sverige och efter flytten, ett antal gånger att möta åklagaren för samtal/förhör. Så saken kunde antingen varit utagerad för länge sedan (om det inte fanns någon substans i anklagelserna) eller tingsrättsförhandlingarna överstökade (om materialet hade räckt för åtal). I stället den här obegripliga röran där feminister, antifeminister, konspirationsteoretiker, Wikileakshatare och -älskare, USA-hatare och -älskare firar högtidsstunder och Sverige allt mera framstår i ett löjets skimmer. Varför?

    SvaraRadera
  3. Tror Anja hade sin höjdpunkt i karriären 2006-2007 (OS-Turin samt VM-Åre).Konkurensen är stenhård och utföråkning-i synnerhet störtlopp och superG-sliter hårt på kroppen.Men hoppas kan man ju alltid.Men Thorsten:Vi kan väl ändå lämna Julian Assanges öde utanför alpina VM./Petter

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-02-08 19:20

    Javisst, men onekligen är det mera än lovligt slalomåkande i Assangefallet. Knappast störtlopp...

    SvaraRadera