tisdag 4 januari 2011

Reality check, please.


Resumé hakar på Klas Lindbergs uselt skrivna krönika om det "förljugna kungaprogrammet", som om han och alla andra skulla ha förväntat sig Uppdrag Granskning eller Janne Josefsson.
En kommentar på Resumé:
-"Jag ser fyra unga människor [syskonen M+V+CP + ingifte DW] sitta i ett häst-och vagnekipage vilt leende och vinkande, på väg till någon o-händelse. Likheten med en dålig Hollywoodfilm slående. Nu är det väl ändå dags att byta rulle!!"

Vad inbillar sig de som vill "byta rulle"? Att ALLT blir bara hootsie-tootsie med republik? Att en president och hans/hennes familj skulle vara mindre leende och vinkande, och bara vara på väg till viktiga händelser.
Jeeezzzzz.

4 kommentarer:

  1. Oavsett hur mycket smuts,lögner och förtal dessa anarkister slänger ur sig...Kungahuset kommer att bestå,eftersom vi på högerkanten blir allt fler ( bortsett för dem med ordet "nya"i sin partibeteckning),har framförallt "yttern" varit en fin förstärkning.Nja,man skall naturligtvis inte idka självberöm !!!

    SvaraRadera
  2. Var är det som är smuts och lögner? Jag förstår inte. Jag ser mycket hellre en president vinka än en monark. Skillnaden är enorm eftersom den ena är demokratiskt vald den andra inte. Och precis som Lars undrar jag vad det nya i nya moderaterna innebär. Jag gillar förändring, som t ex att avsätta kungen, men moderaterna har ju inte förändrat något mer än paketeringen vilket bara gör det otäckt och förljuget.

    SvaraRadera
  3. Re:Anonym
    Resumè,Echo,Aftonbladet Expressen,TV-4 och 100-tals andra PK-organ."en president vinka"behöver du ju bra åka öster ut till de forna öst...Vitryssland ,Ryssland,eller i Afrika Mogabe,alla goda"vinkare"!!!

    SvaraRadera
  4. Du tog orden ur min mun, Lars!

    SvaraRadera