onsdag 5 januari 2011

Öde-sdigert.


Kerstin Segerberg, 78 år har nu varit mystiskt försvunnen i tre veckor. Hennes väninna, kyrkoherde Birgitta Rolöf, säger att Kerstin inte hade några ovänner och att ingen hatade henne.

Det är med den största och uppriktigaste sorg jag tvingas konstatera att det idag inte behövs varken ovänner eller hat för at bli brutalt skändad och mördad.
Det räcker dessvärre att vara på fel plats på fel tillfälle.

DN

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-01-05 13:11

    Is i magen, det behöver inte föreligga ett brott alls, det finns tyvärr många sätt att försvinna på, speciellt i ett lite glesare befolkat land!

    SvaraRadera
  2. Ett av många tragiska fall..Dessa fenomen att plötsligt bara försvinna i intet,är ju en internationell olöst fråga.Det märkliga är kanske,att alla åldersgrupper tycks ingå !!Men gemensamt finns ingen naturlig förklaring.Bara i vårt lilla land,sker det flertal gånger per år.Delar av dem sker nog av egen fri vilja,men hämska tanke över alla övriga.Läste för många år sedan,om en australier som påstod,att han förts till ett UFO,och vaknade upp på marken först när detta lämnade jorden...Alltså ooom man tror honom,finns det möjligen utomjordingar i omlopp..Varför inte i dessa folkvandringens tider ???

    SvaraRadera