måndag 20 december 2010

Satans VäderStrapatser!!!!!


Kvinna på väg till Manilla, fast på Arlanda igår, rasade i en TVintervju.
Precis som pappan i USA väntande på sin 11årige son, fast på Heathrow svor eden, -"det här handlar ju faktiskt om ett B-A-R-N!!". Ja, eller hur! Och vem ska ta hänsyn och ansvar om ett barn, om inte julvädret!!!!

Vad i he-e??!!?? SNÖ!!!!! Vinter!!!! Jul!!!! Resor!!!!!
LYSSNA NU HÄR!!
Din satan, satan, du din satans, helvetes jävla skit, bonnlurk, läbbiga skurk, ynkliga parasit. Pottsork, snuskiga snork, din ruttna rot, din fulla kork. Avskum, spattig och krum, du är så jävla dum. Ditt usla gam, din slemmige torsk, förnicklade, pappskalleskum. Förbanne mig, lägg ägg, slibbiga drägg,skitstövel och bandit. Slashas, ditt vidriga as, piss och pest och senapsgas. Sopprot, helidiot, fan vad det bär emot. Din sabla bock ditt feta arsel, våga dig aldrig mer hit, attans skitskrap. HELVETE, HELVETE, HELVETE, HELVETES, HELVETES JÄVLA SKITVÄDER!



Expressen Aftonbladet SvD DN

8 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-12-20 12:59

    Min dotter är oförstånende över att alla klagar över vädret och är så glad att ha hittat en klasskompis som precis som hon älskar vinter och snö. För övrigt hänvisar jag igen till husguden Pohlman:
    http://pohlman.klart.se/oj-det-snoar/

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-12-20 13:01

    Förresten, bilden, den påminner mycket om Gösta Ekman som meteorologen Papphammar...

    SvaraRadera
  3. Vad skulle våra nyhetsorgan skriva eller tala om,om det inte fanns värmeböljor på sommaren,eller snöoväder på vintern...Möjligen i mellantiden uppehålla sig kring höstorkaner och vårvindar..
    Lyssnade just på nyhetsändningen från ARD.I Tyskland råder kaos på flughafen,Bolagen uppmanar sina flygande kunder,att ta tåget..DB (deras SJ),i sin tur har stora problem med sina insnöade växlar,därför överfyllda och timmar försenade tåg..Då går dessa i sin tur ut och råder de som tänkt åka tåg,skall söka finna andra vägar för att nå sina julmål.Nu blir nya råd dyra,eftersom det blir gamla hederliga bilen,och 10/20 mils köer på Autobahn..
    Har vi möjligen datoriserat och tekniskt byggt om våra samfärdsmedel i den grad,att allt skall behöva stå still när det börjar snöar ???
    F.ö förstår jag ej hellre,hur man i vissa städer satsar på den föråldrade spårvagnen.Här visar det sig att snön fyller spårna till den grad,att dessa spårar ur,och förhindrar alla annan trafik.1968 flög man till månen,idag tycks vi åter få ta till apostlahästarna....

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-12-20 14:02

    Ja, följer också med intresse eländet i Tyskland, ett spegelbild till situationen här och underbart att vi ej behöver resa mera än några mil under helgerna. Spårvagnen är dock bättre än sitt rykte och kommer tillbaka på många håll. Stopp p g a snö i spåren är inte så vanliga och spåren läggs för nya banor ofta i en egen dragning.

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2010-12-21 10:02

    Ett barndomsminne kan kanske pigga upp i vinterdialogen:. Varje trettondedagshelg for familjen med tåg till morbror i Göteborg. Ofta var det snöväder. Men det frustande ångloket hade en kraftig plog framtill och tog sig fram. På stationerna yrde det in från de öppna plattformarna mellan varje vagn när folk skulle av och på. Men vi satt väl påpälsade på träbänkarna och drack varm choklad och mumsade på ostmackor. Och fram kom vi. Alltid. Och spårvagnen ut till Mölndal spårade aldrig ur vad jag minns. Allt var inte bättre förr men absolut SJ.

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-12-21 10:33

    Ja, för svåra förhållanden är loktåg med snöplog att föredra inför lätta motorvagnståg. Och det var ett stolleprov att dela upp helheten järnväg i SJ, andra tågoperatörer, Trafikverket, Jernhusen o s v!

    SvaraRadera
  7. Åhhhh, så enkelt det var att må gott då, när man faktiskt förberedde sig på att en resa faktiskt var förenad med strapatser!
    Vilken underbar bild jag fick av din påpälsade och chokladdrickande familj. Idag tror folk att man kan åka i bikini till Arlanda för att man ska direkt till playan. Såååååå tråkigt, om allt alltid går på räkmacka.

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2010-12-21 13:07

    Jag kan också återkalla luktblandningen från min barndoms snälltåg från gallonsäten, smörgåsarna och ånglokens rök och cylinderolja. Ljuva minnen!

    SvaraRadera