torsdag 2 december 2010

EXTRA-EXTRA - NASA DISCOVERS NEW FORM OF LIFE!!!!!


NASA har efter astrobiologisk forskning nu funnit den oerhört enorma upptäckten som totalt och grundligt skulle kunna förändra kunskapen om vad vi känner som levande varelser på jorden!

De tunga upptäckterna som avslöjades idag på en presskonferens (svensk tid kl 20.00), har satt ordentlig fart på spekulationerna, som nått nästan hysterisk nivå, efter att NASA beskrivit att upptäckten kommer att ha ovärderlig betydelse för bevis på utomjordiskt liv.
NASA tycks idag verkligen ha avslöjat en helt ny form av liv på vår planet som inte har samma biologiska uppbyggnad som något nu levande.

Jag vet hur det slutar.
Först kommer de till jorden och sen ska de ta livet av forskarna och utplåna resten av mänskligheten......

SvD DN

4 kommentarer:

  1. OOOOtroligt...Nu har denna preonbakterie som livnär sig på Arsenik,men undviker Fosfor dykt upp i en sjö i "Ankeborg" Lika sensationellt som den ytters sällsynta "Oljebakterien" som livnär sig på BP i Karibiska havet..Nu måste vetenskapen från grunden skrivas om.Inget liv kan uppstå på det sätt som dessa båda upptäckter nu visar !!!Vad sker med alla de Nobelpristagare,som genom åren fått rikedom och berömmelse därtill..Tydligen har dessa fakeat sina rön !!! Jorden står som Carina-Fina skriver på avgrundens brant,och utomjordingar ler i mjugg..Det hade vi aldrig väntat oss..Eller vad säger du Thorsten ???

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-12-02 21:54

    Det här är inget konstigt alls. Definitionen av liv är att det finns en ämnesomsättning och reproduktion. Den säger inget om den kemiska uppbyggnaden, den måste inte vara SCHNOP (mnemotekniskt knep att komma ihåg de sex viktigaste grundämnen). Och eftersom femvärdigt arsen i mångt och mycket liknar fosfor i sina kemiska egenskaper är det inte konstigt att någon gång inträffar mutationer som neutraliserar arsenets giftverkan (som jag tror beror på att det lätt kan reduceras till trevärdig arsen som inte liknar fosfor).

    SvaraRadera
  3. TACK Thorsten...Nu räcker det för mig idag,jag går och lägger mig och hoppas att slippa mardrömmar kring dessa ämnen...God Natt,vår jord !!!

    SvaraRadera
  4. ehhhhh..... jag som var bättre oä..........fick också en total overload......måste vila hjärnan nu.
    Gonatt favvokompisar!

    SvaraRadera