torsdag 23 december 2010

Årets värsta diss.


Bonden Ann-Katrin Andersson anmälde sig till Bonde söker fru på TV4, men ingen av opss tittare förstod varför. En fullkomligt störd, känslokall person, totalt i avsaknad av någon som helst social begåvning. För mig var det tortyr, ett svårartat lidande, att titta på det tragiska försöket till känsloengagemang.
Trots flera inviter och en guldtavla över deras semesterort, lyckades friaren Per-Johan Ivansson inte vinna sin bondes intresse. Hon tittade demonstrativt konstant åt andra hållet, hennes kroppsspråk skrek: jag vill gå och gömma mig under ett träd i skogen, och hennes mun sa: det blåser mycket, utsikten är i alla fall fin, och det var ju synd att det regnade.
-"Kommunikation var deras stora problem" menar Ann-Katrin.
Spot on, Ann-Katrin.
De vann över årets andrapristagare i diss, älgparet på Mitt i Naturen.
De pussades och gned sina mular ömt mot varandra, och det började verkligen hetta till i skogen. Hanen slet sig för att pinka sitt brunstkiss, och som den miffo älgseden säger, så lade honan sig mitt i hanens brunstkiss. Bara för att visa hur mogen och helt mottaglig hon nu var! Och då! Då - då vände älgkillen på klacken och gick. Bara gick.
Och där låg honan totalförnedrad mitt i brunstpinket, villig och dan.

Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar