lördag 6 november 2010

Peder, Peder, Peder du är skälet till att mina ögon gnistrar som stjärnor idag!


" Anonym sa...
Den här bloggen är fan i mej det bästa jag hittat på lääänge...När jag läst alla dystra (men bra)politiska bloggar typ PI,Fria nyheter, Demokratbloggen, klickar jag på soldatmamma och blir glad igen. Jag blir varm i hjärtat när jag läser dina inlägg Carina-Fina. Dina kommentatorer verkar också vara av hög klass. Roliga och intelligenta. Tack!

Peder"

Och när det regnar på soldatmamman, så skvätter det på Thorsten, B-M, Öbon, Lars, Eva-Marie, Charlotta och alla ni andra!

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-06 10:24

    Tackar och bugar för skvättarna från Peder, nu blir det släktbesök och stugan resten av helgen! Jag tror bloggens attraktion beror på en salig blandning av ämnen och att det är högt i taket mellan trätosystrarna och -bröderna. Hasse Dahlman (Lelle Printer) sa någon gång att när ett radioprogram har gjort Dig intresserad av någonting du inte trodde kunna bli intresserad av, då har det lyckats. Bloggen med sina diskussioner är åt det hållet!

    SvaraRadera
  2. Tack för klar analys, som vanligt, Thorsten.

    SvaraRadera
  3. Åh, tack för dropparna, Peder! Framför allt, tack till dig Carina-Fina, himla skoj att jag hittade hit i vintras.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Carina-Fina... Tack vare "multikulti-Sverige",fick jag kontakt med din blogg.Minns du när taxi-araberna hotade dig ute på Bromma ??Just ditt courage som kvinna,gjorde mig nyfiken.Har inte blivit besviken,dagligen hittar du nya infallsvinklar.
    "Och överallt ihopa lyser moder sol",och dina inre budskap kommer alltid fram.(åtminstone till mig)Har faktiskt tänkt att föreslå dig till årets "Mrs Landskronita".Tror dessutom att du har stor chans att erövra titeln,eftersom det finns så få kvar, som öppet visar sitt ansikte i din barndoms stad !!!

    SvaraRadera
  5. Silverfisken2010-11-06 13:10

    Lars Å Månsson. Visste du att Carina en gång var Mrs Öresund? Vore väl kul om hon nu blev Mrs Landskronita!

    SvaraRadera
  6. Miss Öresund, ja, det var verkligen då det begav sig! Min mamma skickade in en bild på mig och rätt vad det var så stod jag där med sidenbandaroll och en pris-tusenlapp som var nästan större än hela jag. Mamma fick stolthets- och glädjefnatt och stormade scenen, vilket var en syn! Men jag hade i alla fall, vips, pengar till mitt körkort året efter! Året var 1969, är du nyfiken på viktiga saker som hände i det blomstrande Landskrona då, gå in på http://www.landskronadirekt.com/hildingtxt/hildingindex.htm

    SvaraRadera