onsdag 17 november 2010

Jag känner mig som en nyttig idiot


när jag läser Icas kundtidning Buffé.
Hör här på klämkäcke politiskt korrekthetsfånerimästaren, chefredaktören Tony Wallin:
"INVANDRADE RÄTTER BERIKAR OSS - IGEN"
Mångfald har diskuterats livligt under senare tid.(Underförstått; skitMerkel-och-de andra-rasistdårarna-som-inte-alls-är-lika-ädla-fina-och-goda-människor-som-vi-svenska-multikultiälskare-i-alla-lägen-till-och-med-när-det-gäller-mat).
Ett ämne som vi, osjälviska godingar på Buffé, gärna anknyter till Buffé - snälltidningen.
Många av våra populära recept har vi som bekant fått från andra världsdelar!!!!
Tilläggas bör att det mesta som räknas som "svensk husmanskost" har invandrad bakgrund.........Underförstått; inbilla er inte, ni äckliga rasistsvenskar att ni ens har nån egen matkultur, ha-ha där fick ni, ni politiskt vidrigpetter-inkorrekta svenssontyper!

Gå och dra nåt gammalt över dig Tony Wallin, din sirapsinställsamhet får mig att kräkas.

5 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-18 07:57

    Men just maten är faktiskt de mest oproblematiska i multikultihänseende. Här är det upp till var och en att blanda friskt och under de snart trettio år jag bott i Sverige har urvalet faktiskt blivit avsevärt bättre!

    SvaraRadera
  2. Älskar all mat, varifrån den än kommer! Vad jag inte förstår mig på är detta enorma behov som finns hos Sverige och svenskarna att ständigt, och in absurdum, tvångsmässigt vilja försöka hävda sig och framstå som Guds och hela världens samvete.
    Det stör mig verkligen. människor som konstant måste allpådera sig själva för att själv lysa som Florence Nightingales, är det bara för att få andra att skämmas eller framstå som usla i jämförelse?

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-11-18 14:16

    Här finns en märklig dubbelhet, i många sammanhang försöker svenskar i stället framställa sig själva som undermåliga. Jag fick en del Aha-upplevelser när jag följde Fredrik Lindströms utmärkta program "Världen Modernaste Land" med Peter Englund som bollplank. Interessant var att i dom flesta diagramm framstod Sverige som extremt, inte som lagom. Ungefär som om man visar digramm som innehäller olika ämnens fysikaliska egenskaper där vatten/is, alltid hamnar i något extremt hörn.

    SvaraRadera
  4. Läs gärna krönikören Ulf Nilsson`s spalt i Expressen. (tisdagar) Finns också att tillgå på deras sida.En man som står stadigt med båda benen på jorden,och dessutom varit journalist sedan 50-talet.Det märkliga är,att det han spått också har inträffat..Därför andas jag morgonluft.

    SvaraRadera
  5. Måste läsa den, fick den nyss!
    /B-M

    SvaraRadera