onsdag 24 november 2010

Det är Billström som är konstig, det är jag som är normal.


Nu buntarmigrationsministern Tobias Billström samman LO och Sverigedemokraterna.
– Jag tror inte det vore bra om vi får en diskussion där folk börjar använda argument av typen: jobben som finns här ska gå till dem som är här, svenska jobb till svenskar.

Ehhhhhh?????????? Är jag konstig om jag också tycker att svenska jobb ska gå till de som är arbetslösa i Sverige???? Är det inte det arbetslinjen går ut på ???? Har jag missförstått allting???? Precis som Tyskland vill se sina invånare i arbete, som Irland som vill se sina invånare i arbete, liksom Italien vill se sina invånare i arbete. Hur skulle det se ut om Spanien gick och önskade av hela sitt hjärta att jobben ska gå till norrmännen. Är jag tappad bakom en vagn och i Billströms ögon lika urbota hål i huvet och förtappad som LO och SD?????

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-24 14:06

    Det måste med god vilja gå att hitta lösningar som både möjliggör arbetskraftsinvandring till bristyrken och förhindrar lönedumpning och utslagning!

    SvaraRadera
  2. För oss vanliga finns det säkert en sån lösning. Men politikerna???? De verkar sitta fast i fördomar, förenklingar och inflexibilitet.

    SvaraRadera
  3. Thorsten,nu går du som katten kring gröten..Titta dig noga omkring och du skall upptäcka..Massinvasionen till vårt land består till 90 % av sådana som antingen är allt för gamla att arbeta eller till just de yrken som vi redan har enormt överskott av...Ja,det är såååå stort att man busslastar arbetssökande i Skåne,med destination Norge..Nog är det väl något som då inte stämmer ??? Somalierna sänds transit upp till Norrlands regioner,för att först lära läsa och skriva..Är detta en god vilja till lösning ???

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-24 22:13

    Jag pratar inte om flytningarna utom om arbetskraftsinvandring. Och där finns det faktiskt bristyrken där kompetens bör importeras!

    SvaraRadera