tisdag 26 oktober 2010

Vi kan inte vänta!


På att ta en livstids-Time out och slippa varandra!

Ett megamisslyckande för Sahlin. Hon har inte gjort nånting rätt och åkt rutschelkana rätt ner till historiskt rekordlåga nivåer.
Trots att de rödgröna jobbade så bra ihop för alliansen - kan jag inte vänta tills Sahlin, Gnällros, TeflonBodström och StalinkramarenOhly tar konsekvenserna.


Aftonbladet och
Expressen DN SvD

3 kommentarer:

  1. Problemet torde vara,att det lär blir svårt att finna sämre ledare,än de som nu avpolliteras...
    MONA har ju varit som en "bunny" i Playboy, för partiet,hennes f.d vän LARS en glad stalinistisk färgklick,utan minsta hyfs och statsmannskap.Den tredje i gruppen avstår jag att bedöma,eftersom min betygskala inte visar så låga tal...Ja, man ser vad den 19 september,har inneburit för Sveriges väl och ve.Nog har väl landet förändrats och enligt min syn inte till det sämre...

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-10-26 14:18

    Gudarna ska veta att jag har kritiska synpunkter på Mona Sahlin. Men jag kan inte riktigt värja mig för intrycket att många nedsättande kommentarer om henne inte är relaterade till hennes politiska insatser utan att hon blivit någon slags hackkyckling, speciellt obehagligt när man ser att kvinnor hackar på varandra. Och det är farligt även för S om man lutar sig tillbaka och väntar in en ny partiledare efter en avpolletering av Mona, i tron att allting skulle ordna sig då.

    SvaraRadera
  3. Varför är det speciellt obehagligt när kvinnor hackar på kvinnor? Är det mindre obehagligt när män hackar på män? Eller Män på kvinnor.
    Om nedsättande kommentarer om henne inte är relaterade till Sahlins politiska insatser, så kanmske det är just det som är kritiken - avsaknaden av politiska insatser.
    Detta jämte hennes personliga olämplighet i stort, är min kritik mot Sahlin.

    SvaraRadera